23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To medaljer til Høyrup og Clemmensens nye svend

Høyrup og Clemmensens elektrikerlærling, Bjørn Høgh Larsen, kan kalde sig for en af årets dygtigste nyuddannede håndværkere. Hans resultater har sikret ham en sølvmedalje ved sin svendeprøve og ved Håndværkerforeningen i Kjøbenhavns medaljefest.

Til Håndværkerforeningen i Kjøbenhavns årlige medaljefest, tirsdag den 15. maj 2018, på Københavns Rådhus fik Bjørn Høgh Larsen overrakt foreningens sølvmedalje af H.M. Dronning Margrethe. Den fik han på grund af hans flotte præstation til svendeprøven, hvor han også fik en sølvmedalje. Og Bjørn Høgh Larsen er glad for den anerkendelse, der ligger bag de to medaljer:

”Jeg gav mig 100 procent til svendeprøven for at få et godt resultat, og det er derfor rart at opleve, at andre også kan se kvaliteten i mit arbejde.”

Elektrikerfaget giver mange muligheder
Efter en periode som skovhugger og anlægsgartner, valgte Bjørn Høgh Larsen at gå ind i elektrikerfaget, da han en dag hørte i radioen, at der ville blive mangel på elektrikere i fremtiden. Samtidig tiltalte det ham, at elektrikerfaget er et meget bredt håndværksfag:

”Som elektriker kan man arbejde med alt fra små signalkabler til enorme højspændingskabler, og man har mulighed for både at arbejde fysisk og bruge hovedet samtidig. Det er en meget bred uddannelse, og jeg tror faktisk, at alle kan finde et speciale, der interesserer dem, indenfor elektrikerfaget,” siger Bjørn Høgh Larsen

En lærerig og alsidig arbejdsdag som elektriker
Bjørn Høgh Larsen gik på Erhvervsskolen TEC på Frederiksberg og valgte at specialisere sig indenfor bygningsautomation. Som voksenlærling søgte han læreplads hos Høyrup & Clemmensen, som bl.a. har speciale i bygningsautomation:

”Høyrup & Clemmensens størrelse har givet mig mulighed for at komme rundt i en masse forskellige afdelinger og arbejde med alt fra sikring og bygningsautomation til service. Jeg har fået lov til at prøve det hele, og det har gjort mig klogere på, hvad jeg ønskede at specialisere mig i.”

I dag er Bjørn Høgh Larsen ansat som serviceelektriker hos Høyrup & Clemmensen, og han føler, at han er landet på den rigtige hylde:

”Som servicemontør har jeg et varierende arbejde. Jeg bidrager til mange forskellige projekter, men jeg har hele tiden meget klart definerede opgaver. Det skaber en afvekslende og udfordrende arbejdsdag, som jeg er meget glad for.”

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.047