23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ét system – Flere muligheder – Layher Allround Mobilt Arbejdsstillads og Modul Trappe

I efteråret 2017 blev verdens største vindmølle installeret og sat i drift tæt ved byen Gaildorf nær Stuttgart i Tyskland.

Vindmøllen blev dermed en del af en vindmøllepark bestående af 4 gigantiske vindmøller med tilsvarende 4 reservoirer til opsamling af vand og dermed ellagring for en lavereliggende pumpestation.

De op til 16 meter høje reservoirer med en diameter på 63 meter skulle opbygges sektionsvist med præfabrikerede betonelementer. Det stillede krav til et let og mobilt arbejdsstillads, som med få enkle stilladsdele kunne tilpasses i forhold til reservoirets runde form - og som en samlet enhed var i stand til at blive håndteret af en kran. Opbygningen af reservoirerne stillede desuden krav til fleksible adgangsveje, som kunne justeres i højden i takt med at arbejdet skred frem.

Opgaven blev specificeret med Layher Allround-Stilladset Lightweight - og resulterede i en fleksibel og samtidig økonomisk løsning baseret på få og lette Allround Stilladsdele:

Takket være Allround Stilladsets forskellige standardlængder og tilhørende udvidelsesdele, bl.a. inderkonsoller, kunne arbejdsstilladset inklusive sidebeskyttelse og arbejdsplatforme monteres og tilpasses præcist til både reservoirets runde mål og kørevognens polygonale form.

Layher Allround Modul Trappe gjorde det ligeledes muligt at konstruere og tilpasse et Allround Modul Trappetårn i takt med den sektionelle opbygning af reserviorerne. Ved nem formontage og positionering af de enkle trappemoduler kunne en hurtig og sikker adgang til og fra byggepladsen uden problemer etableres.

Ganske enkelt en effektiv og materialebesparende løsning baseret på ét system: Højere effektivitet - Flere muligheder - Mere værdi.

Opgaven blev løst af den tyske entreprenørvirksomhed Max Bögl, som dermed endnu en gang har vist, at Layher altid kan levere det rigtige systemstillads til enhver opgave - uanset branche.

 

5 KLARE FORDELE VED LAYHER ALLROUND LIGHTWEIGHT

1. Effektiv montage og høj transportkapacitet; stilladsdele i højstyrkestål og konstruktive forbedringer reducerer delenes vægt, men bevarer den høje bæreevne.

2. Ingen tidskrævende montage af separate horn og dobbelt lagerføring; takket være Allround søjlernes integrerede horn, er der kun brug for én og samme søjle til både stående stilladser og hængestilladser.

3. Det integrerede systemstillads egner sig til såvel enkle som komplekse opgaver og er fuldt ud kompatibelt med tidligere generationer. Med stilladsdelenes lange levetid, lette tilgængelighed og en kontinuerlig udvikling og innovation, er din investering sikret både nu og for fremtiden.

4. Øget sikkerhed og lavere montagetid takket være AutoLock-funktionen.

5. Forbedret ergonomi; en øget frihøjde på op til 10 cm. og de enkelte stilladsdeles reducerede vægt, sikrer et ergonomisk korrekt arbejdsmiljø.

Se også vores YouTube video om Layher Allround Modul Trappen.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.156