23948sdkhjf

ÅF A/S kører topkandidat i stilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af ÅF

I marts 2018 startede Christina Rugaard Høyer i en nyoprettet stilling som salgschef i ÅF A/S.

Globalt har ÅF mere end 10.000 medarbejdere og omsætter årligt for DKK 10 milliarder. I Danmark har ÅF ca. 500 medarbejdere fordelt på 6 kontorer. ÅF A/S leverer engineering ydelser og projekter til kunder i industrien, energisektoren samt infrastruktur området.

Christina, som er ansat i divisionen ÅF Industri, kommer fra en lignende stilling i ABB Danmark. Hun bidrager med stor erfaring indenfor SCADA programmering, softwareudvikling og besidder hardware erfaring i industri applikationer generelt. Christina har desuden specialviden fra forsyningsbranchen herunder vand, spildevand og kraftvarme.

Top ledelsen betegner den nye stilling som et markant skridt i forhold til ÅF’s vækst strategi. Anders Bennermark, administrerende direktør i ÅF A/S uddyber: ”Vi har ansat Christina i klar forventning om kraftig vækst i Danmark. Den rådgivende ingeniørbranche er en hurtig voksende branche, hvor der efterspørges ekspertviden indenfor IT, EL og Automation i mange brancher f.eks. procesindustrien, fremstillingsindustrien, forsyningsindustrien og i avancerede infrastruktur projekter som tunneler etc. Her er ÅF blandt de bedste. Ved at indsætte Christina i den stilling vil vi leve op til vores overordnede ambition om at vækste og blive markedsledende i Danmark – præcis som på det svenske marked".

Christina Høyer supplerer Anders Bennermark og beretter: ”Det er en meget spændende mulighed jeg har fået i ÅF A/S, og jeg glæder mig til at bruge alle mine erfaringer og kompetencer fra tidligere ansættelser. Da ÅF er uafhængig af leverandører, og bred på kompetencer og branchekendskab – så har vi mulighed for at hjælpe enhver kunde i ethvert projektforløb bedre end konkurrenterne– det syntes jeg er en fornøjelse at være en del af. Vi kan virkelig gøre en stor forskel!”

For yderligere information omkring ÅF A/S kontaktes Christina Høyer på mobil nr.+45 42727667 eller mail christina.hoyer@afconsult.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ÅF

Lyskær 3F
2730 Herlev
Danmark
ÅF

Send til en kollega

0.11