23948sdkhjf

Eurofins mærke godkendt til bæredygtighedscertificering af tysk DGNB

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurofins Product Testing A/S

Eurofins, verdens førende virksomhed inden for produkt emissionsstest, er stolte af at kunne meddele, at deres Indoor Air Comfort Gold-mærke er blevet anerkendt af tysk DGNB

Denne beslutning gør Indoor Air Comfort Gold til den eneste certificering af sin art accepteret af DGNB.

Indoor Air Comfort Gold er Europas mest omfattende mærke til verificering af lavproduktemissioner af flygtige organiske forbindelser (VOC). Programmet kombinerer alle relevante obligatoriske europæiske bestemmelser ud over et stort antal frivillige mærker på VOC-emissioner. Certificering omfatter test og screening for tusindvis af potentielt skadelige kemikalier samt et internt kvalitetsprogram, der sikrer kontinuerlig pålidelighed af fremstillingsprocesser.

VOC krav til en række grønne byggecertifikater, herunder LEED og BREEAM, er allerede inkluderet som en del af Indoor Air Comfort Gold-mærket. Nu vil mærkningen også opfylde kriterierne for Tysklands DGNB.

DGNB leverer benchmarking for bæredygtigheden af ​​bygninger og bydele i Tyskland. Deres system er bredt baseret og vurderer hele bygnings livscyklus i henhold til miljømæssige, økonomiske, sociokulturelle og funktionelle aspekter samt de specifikke produkter, der er involveret i konstruktionen.

DGNB-systemet er i de senere år blevet veletableret som en certificering af konstruktiv bæredygtighed inden for det tyske markede såvel som det internationale. I dag er opfyldelsen af ​​DGNB-kriterier afgørende for de fleste tyske offentlige byggeprojekter og det bliver i stigende grad et must for en bred vifte af offentlige- og beboelsesprojekter. I hotelbranchen, for eksempel, er DGNB-certificering blevet særlig vigtigt.

Eurofins 'Indoor Air Comfort Gold er det eneste produktmærke, som DGNB accepterede som bevis for emissionskrav i henhold til deres kriterier for "risici for det lokale miljø." Rådet besluttede at anerkende Indoor Air Comfort Gold som følge heraf af den klare, gennemsigtige og uafhængige proces, som mærkningen tildeles, samt de omfattende kontroller, der bruges til regelmæssigt at kontrollere fortsat overensstemmelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurofins Product Testing A/S

Smedeskovvej 38
8464 Galten
Danmark
Eurofins Product Testing A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141