23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vildtbanegaard Afd. III, Ishøj - et stort renoveringsarbejde med produkter fra NIC Denmark.

Hoffmann A/S har brugt produkter fra NIC Denmark til projekt Vildtbanegaard III i Ishøj, læs mere om projektet og samarbejdet her. Vi takker for den fine udtalelse fra tømrerformand hos Hoffmann A/S, Jacob Vestergaard Christensen.

Hoffmann A/S og NIC Denmark har afsluttet projekt Vildtbanegaard Afd. III i Ishøj, som bestod af renovering af 300 boliger. Arbejdet var omfattende og bestod af udskiftning af alle vinduer, tagvinduer, hoveddøre, badeværelser, nyt glassystem på alle altaner, kraftig efterisolering, samt ny puds på alle facader, opførelse af nyt forsamlingshus og meget andet.

Selve byggeriet blev påbegyndt i april 2016 og var færdigt i efteråret 2017 til en anslået udgift på kr. 140 mio. og med et brutto areal på 29.870 m2.

Et projekt af den størrelse kræver et godt overblik, koordinering af leverancer og samarbejdspartnere, der leverer det aftalte til aftalt tid. Tidspres og uforudsete udfordringer kan forekomme, og Hoffmann A/S har bestemt ikke fortrudt valget af NIC Denmark som samarbejdspartner.

Tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen fra Hoffmann stod for renoveringsarbejdet og har lavet nedenstående udtalelse vedr. NIC Denmark, som samarbejdspartner:

“Dér, hvor vi for alvor så markant hurtigere arbejdsprocedure end vores egenproduktion, var blandt andet på NIC´s lysningsprodukter til både vinduer og døre. En nem og hurtig, værktøjsfri montageløsning. Også på opmålings området, var det nemt. Veludførte Excel ark fra NIC, gjorde det effektivt og let, at holde styr på 12 bolig blokke. Helle var også altid klar på en god og hurtig samtale.

En anden rigtig god løsning fra NIC, var TCS systemet (Tube Cover System – rørskjulere). Vi brugte det til samtlige stigestrenge i alle opgange. Igen, effektivt og holdbart. Dette kan ikke produceres billigere og hurtigere selv. En specialløsning blev også lavet til toppen af disse stigestrenge, (se billede).

Endelig er der ovenlys inddækningen. Vi taler om lysninger til 77 specielle tag-altans vinduer. Hurtig opmåling samt udførelse af lysningsprøve fra NIC.

Dette var en stor renovering med en stram tidsplan som strakte sig over næsten halvandet år. Der kan hurtigt opstå ændringer eller rokeringer af byggerytmer som gør, at enkelte ordre må fremskyndes og her var NIC rigtigt gode til at tilgodese vores behov, samt liige at presse ekstra ordre ind her og der.

Jeg har faktisk kun noget positivt at sige om NIC :)”

NIC Denmark takker for de pæne ord og samarbejdet og er altid klar til at hjælpe projekter godt i mål.

 

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Annette Horsager Nielsen
Økonomi ansvarlig
+45 51550005 ahn@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.066