23948sdkhjf

BASIT og Dansk Byggeri indgår samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Basit ApS

Medlemmer af Dansk Byggeri får 20% i rabat på alle BASIT produkter og IT-rådgivning.

Vi glæder os til at hjælpe Dansk Byggeris medlemmer med at komme med på IT-vognen.

Dansk Byggeri og BASIT - Byggeriets uvildige IT-rådgiver - udvider deres i forvejen tætte samarbejde. Siden 2012 har Dansk Byggeri og BASITårligt afholdt Dansk Byggeri IT-messe sammen. Med aftalen ønsker Dansk Byggeri og BASIT sammen at udbrede kendskabet til IT-værktøjer til selv de helt små medlemmerne, som oftest er tilbageholdende når det handler om at finde og implementere de rigtige IT-værktøjer.

BASIT tilbyder to forskellige produkter når de rigtige IT-værktøjer skal findes. Der gives 20 procent rabat til Dansk Byggeris medlemmer på begge produkter.

Adgang til Byggeriets IT-værktøjskasse

Med Byggeriets IT-værktøjskasse finder du nemt selv de rigtige IT-værktøjer til den rigtige pris. IT-værktøjerne udvælges med udgangspunkt i din virksomheds behov og krav, så du er sikker på at tjene flere penge med de valgte IT-værktøjer.

Byggeriets IT-værktøjskasse er et godt redskab  til de mindre håndværks- og entreprenørvirksomheder, som bare skal finde de rigtige IT-værktøjer til forretningen.

IT-rådgivning med egen konsulent

IT-rådgivning fra start til slut med egen konsulent. BASIT er med hele vejen fra behov og krav skal udredes, over beslutningen om hvilket IT-værktøj skal bruges. BASIT er din livline i dialogen med IT-leverandørerne, og sikrer at du får de rigtige priser.

Det er især de større håndværks- og entreprenørvirksomheder, som har brug for IT-rådgivning i forbindelse med deres IT-indkøb og -implementeringer.

Læs om aften mellem BASIT og Dansk Byggeri

BASIT

Dansk Byggeri

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Basit ApS

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
Basit ApS

Send til en kollega

0.133