23948sdkhjf

Hvordan sikrer man et hygiejnisk og sikkert arbejdsmiljø i storkøkkener?

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASF A/S

Slidstærke, hygiejniske gulve i storkøkken på Egedal Rådhus

I professionnelle køkkener er strenge krav til hygiejne givet. Et centralt krav til industrikøkkeners indretning, derunder gulvene, er et højt hygiejneniveau. Af gulvene kræves, at de ikke giver grobund for bakterievækst, samt at de tåler rengøring med meget varmt vand og alle typer rengøringsmidler.

Vigtigt er samtidigt at skabe et sikkert arbejdsmiljø med korrekt skridsikring af gulvene for at forhindre glide- og faldulykker i et til tider vådt og fedtet miljø.

Ucrete varmeresistente, hygiejniske gulve

Ved bygningen af Egedal Rådhus og Sundhedscenter indgik et 250 m2 stort industrikøkken. I tæt samarbejde mellem bygherre, arkitekt og BASF's gulvspecialister blev det valgt, at der skulle udføres Ucrete DP10 belægninger på gulvene i storkøkkenet. Ucrete blev oprindeligt udviklet med henblik på industrien og er således uhyre robust og langtidsholdbart.

Ucrete DP10 er en belægning med god skridsikring, som er ideel til områder med lejlighedvise spild og samtidig er den nem at rengøre. Belægningen tåler rengøring med - og spild af - meget varmt vand (hedvandsspuling) uden at delaminere og har høj resistens overfor desinfektionsmidler men også citronsyre, eddike, sukker og lignende. Desuden er belægningen tæt og giver ingen mulighed for bakterievækst.

Ucrete DP10 tåler også lave temperaturer – ned til -40 °C. Belægningen blev derfor også valgt til gulvene i køle- og fryserum. Ucrete DP10 er smags- og lugtneutralt - også mens det udlægges - og afgiver ikke lugt eller afmag på fødevarer i nærheden.  

Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASF A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
BASF A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.131