23948sdkhjf

Vi søger en lad-mig-styre-VVS-sortimentet Product Manager - VVS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Kan du se dig selv som en del af et stærkt team af Product Managers, hvor du med nysgerrighed og engagement tager ansvaret for et defineret produktområde, der retter sig mod VVS-branchen?

Hvis svaret er ja, så bliver det dit ansvar, at sortimentet hele tiden er up-to-date, at du følger produkternes udvikling og løbende får suppleret med nye produkter og ny viden. Vores udgangspunkt er, at vi samarbejder med anerkendte producenter i markedet. Du har ligeledes ansvaret for, at dit sortiment hele tiden fremstår indbydende og præsentabelt online.Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger på tværs af organisationen omkring markedsføring, kampagner og nye tiltag. Vi ser gerne, at du kan være inspirationskilde til at udvikle salget indenfor dit produktområde, og at du kan gå foran og tage teten, når du støder på udfordringer.

Du trives med en hverdag med stor selvstændighed, komplekse IT-systemer og mange bolde i luften. Du har styr på salgstal og indtjening på produktkategorierne. Du er både salgs- og kundeminded og sætter kundens oplevelse højt i din adfærd og prioriteter. Du har en kommerciel, faglig stolthed, som du udlever ved at kombinere din sans for detaljer med evner til samtidig at have en lang ”to do”-liste.

Dine kvalifikvationer

For at få succes i jobbet har du den nødvendige produktviden indenfor VVS-produkter. Du har opnået din produktviden via en uddannelse som fx VVS-montør, VVS- installatør, ingeniør eller via tilsvarende kompetence opnået i branchen. Et solidt kendskab til Office-pakken er påkrævet.

 

 

Som person er du struktureret, og du kan håndtere en bred produktportefølje. Du er analytisk, hvilket gør dig i stand til at håndtere prissætningen ud fra de mange priskonditioner, der bringes i spil på leverandøraftalen. Du er effektiv og fleksibel, da der ofte er kort tid til at reagere og løse opgaverne. Du skal derfor kunne bevare overblikket – også når der er travlt.

 

 

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en dynamisk organisation med plads til både faglig og personlig udvikling. Du vil få arbejdsplads i Vejen med reference til produktgruppechefen.

 

Ansøg senest den 14. juni 2018

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?

Kontakt produktgruppechef Lars Vodder Lauridsen på 40 64 12 98.

 

SØG STILLINGEN HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.109