23948sdkhjf

Forårets nye dørgreb fra Habo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Habo Danmark A/S

Rustfrit med tiltrækkende design

Habo lancerer otte nye dørgreb, seks af dem er fremstillet af rustfrit stål og to af dem er af messing. 
Tyngdepunktet ligger på det rustfri sortiment. Alle fremstilles af 304-stål, som er det gængse til rustfri dørgreb. Habo har også 316-serien, som desuden er syrefast til ekstra krævende miljøer.

De nye rustfri dørgreb er Boston, Atlanta, Detroit, Chicago og Orlando. Detroit er til yderdøre, mens de øvrige fås til både inder- og yderdøre. Alle yderdørdørgreb har dobbeltvirkende returfjeder, hvilket gør, at de også passer til trepunktslåsning og holder spændstigheden med tiden. Designet er stilrent, med fokus på detaljerne. Orlando stikker ud i det rustfri sortiment med tydelig herregårdsfølelse.

Der er også to nye dørgreb i messing til inderdøre. Det er udviklinger af det klassiske dørgreb A383, som nu har fået en moderne efterfølger. Habo tager designet yderligere et trin videre med pind af messing og forfinet design.

 Lexington har en pind med et tæt rudemønster, som normalt genfindes på håndtag til værktøj. Pinden på Wimbledon har langsgående spor. De fås begge i to overflade behandlinger, krom og poleret messing, og leveres med nøgleskilte.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Habo Danmark A/S

Trigevej 20
8382 Hinnerup
Danmark
Habo Danmark A/S

Send til en kollega

0.079