23948sdkhjf

Grønt tag på Skiferhusene

| Medlemsnyhed | Indrykket af GrowTek Entreprise ApS

Endnu et flot grønt tag fra GrowTek på en bygning i København.

GrowTek Entreprise Aps leverer og monterer grønne Sedumtage på diverse bygninger i hele Danmark og besøger ofte København. Et af de nyeste byggeprojekter, hvor GrowTek har etableret grønt tag, er Skiferhusene i Irmabyen. Her spiller de grønne tage flot sammen med naturmatrialerne skifer og træ, som bygningen er beklædt med. 

Grønt tag er en bæredygtig løsning, der er særlig populær i storbyer som København.

En af fordelene ved grønne tage er at en del af regnvandet optages af Sedumplanterne og returneres til atmosfæren via fordampning. I tilfælde af store mængder regn vil kloaksystemet blive aflastet, da det grønne tag forsinker vandet i at nå kloakken. Drænunderlaget under Sedummåtterne kan absorbere en del vand og overskudende vand løber stille og roligt mod nedløbsrøret.

Flere grønne områder i byerne, hjælper med at reducere Urban Heat Island effekten, samt giver bier, sommerfugle og andre insekter bedre muligheder for at finde næring og overleve, derfor kan et grønt tag være en god løsning i storbyerne.

Du kan læse mere om alle fordelene ved grønne tage på GrowTeks hjemmeside growtek.dk  

GrowTek har mange spændende bygninger iblandt sine referencer, så du kan se de mange muligheder, der er for brug af grønt tag. Her er god inspiration til både små og store projekter med Sedumtag.
Se referencer klik her

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GrowTek Entreprise ApS

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
GrowTek Entreprise ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125