23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Planlæg din efteruddannelse nu og få et godt tilbud!

Til efteråret tilbyder Byggeriets Ledelsescenter endnu en gang de anerkendte IPP- og IKT-leder uddannelser, og du kan nu tilmelde dig til en Early Bird pris på 16.995,-

En uddannelse fra Byggeriets Ledelsescenter er en investering i jeres fremtidige byggeprojekter, og i dit CV. Hvis du kunne tænke dig at optimere din viden inden for BIM, samarbejdsprocesser, aftaleformer, juridiske aspekter, og IPD, så er en uddannelse fra Byggeriets Ledelsescenter lige noget for dig. 

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Uddannelsen lærer dig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder. 

IKT-leder uddannelsen løber af stablen over 3 intense dage i henholdsvis København den 17.- 19. september eller den 5., 12. og 19. november og i Aarhus den 6., 13. og 20. november. Tilmeld dig her.

IPP-leder uddannelsen™ har fokus på at gøre dig i stand til selv at køre et projekt iht. til IPP™ konceptet, tilpasset ud fra den internationale IPD (Integrated Project Delivery) standard. Du får en komplet handlingsplan og alle de nødvendige processer og skabeloner med hjem, og du bliver klædt på til at igangsætte jeres næste byggesag efter et klart defineret roadmap. 

Ved IPP-leder uddannelsen, der ligeledes foregår i København og Aarhus, behøver du heller ikke rive mere end 3 dage ud af kalenderen. IPP-leder uddannelsen afholdes den 24.-26. oktober i Aarhus og den 29.-31. oktober i København. Tilmeld dig her.

Læs mere om henholdsvis IKT-leder- og IPP-leder uddannelserne og tilmeld dig her.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047