23948sdkhjf

Hedema A/S satser på robotsvejsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Robotsvejsning er et af vores specialer med to robotsvejsere til CO2-svejsning og tig-svejsning, men vi arbejder med alle former for svejsning i seperate svejsehaller. Se vores film om, hvordan vi skaber resultater for kunderne med robotsvejsning.

Hos Hedema har vi specialiseret os i robotsvejsning med mange certificerede svejsere og to svejserobotter, der kan klare store og komplekse emner. Vi svejser i alle materialer og på avancerede emner op till 8 meter i længden. Vi udfører CO2-, MIG, MAG og TIG svejsning på vores to svejserobotter.

Specialfremstillet svejserobot til store emner
Hos Hedema råder vi over to svejserobotter og 20 certificerede svejsere. Derfor kan vi løse de fleste typer svejseopgaver – også de mere avancerede - og i alle materialer.

Vi har en stor, specialfremstillet svejserobot, der arbejder med emner op til 8 meter i længden og indenfor en diameter på 2 meter. Den har to stationer, der hver kan bære to ton og udfører tig- og CO2-svejsning i alle materialer.

Vores anden svejserobot er en mindre Cloos svejserobot, som er særligt effektiv til at svejse mindre dele.

Certificerede svejsere til robot- og manuel svejsning
Alle vores svejsere er certificerede efter EN I9606-1+2. Du kan få certifikatsvejsning i alle vores forskellige svejseprocesser og materialegrupper, da vi har certifikatsvejsere indenfor dem alle - derfor kan du regne med de den bedste kvalitet på dine svejste emner. Certifikatsvejsning gælder selvfølgelig også ved manuel svejsning.

Automatiseret svejsning i alle materialer i separate svejsehaller
Hedema udfører robotsvejsning i sort stål, rustfri stål og aluminium. Vi svejser komplekse og store emner, helt op til 8 meter. Vi har indrettet 2.400 m2 til svejsning – vi har indrettet separate svejsehaller til sort svejsning, rustfri svejsning, robotsvejsning, savehal og sliberum.

læs mere om, hvordan vi kan skabe resultater for dig med robotsvejsning her

Hedema A/S - en moderne industrivirksomhed i Horsens 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109