23948sdkhjf

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Billy.dk

For Jeanette fra Risskov ordnes årsregnskabet digitalt, så hun kan bruge sin tid på miljøvenlige bentobokse og termomadkasser, der kan indeholde sunde og appetitlige madpakker til børn og voksne.

For mange små erhvervsdrivende betyder foråret meget tid brugt foran årsregnskabet. Men Jeanette Fæster Jensen har i stedet travlt med sin forretning, hvor hun sender madkasser afsted fra Risskov til hele Danmark, Norge og Tyskland. Hun har nemlig gentænkt noget, vi alle kender: madpakken.

Ideen opstod, da Jeanettes søn blev elitesportsudøver. Pludselig skulle han bruge en stor madpakke med varm mad. Og kreative forsøg på at holde maden varm i enten madkasser eller termoflasker lykkedes ikke.

- Der skal ret meget til, når man fylder benzin på en teenager, som bruger al sin tid på sport. For at han ikke skulle blive alt for træt af leverpostejmadder, måtte vi have en madkasse, som også kunne holde temperaturen på varm mad, siger Jeanette.

Den udfordring blev starten på udviklingen af et madkassesystem, hun i dag producerer under navnet Yummii Yummii.


Vækst kræver digitale værktøjer
Med et stigende antal ordrer fra både private og forhandlere holder Jeanette sig beskæftiget - sagt på godt jysk. For at have tid til at vokse sin forretning, er så meget som muligt af forretningen automatiseret, og Jeanette klarer alt fra pakkelabels til regnskab med digitale værktøjer.

- Det kan være en kæmpe tidsrøver at holde styr på sit regnskab på den gammeldags måde. Derfor har jeg automatiseret mit regnskab i regnskabsprogrammet Billy, siger Jeanette

Jeanette bruger blandt andet regnskabsprogrammet til løbende at beregne moms og skat, og i forbindelse med årsafslutningen laver hun sit årsregnskab uden at skulle inddrage en revisor.


Regnskabsvirksomhed kimes ned

Hos virksomheden bag regnskabsprogrammet Billy oplever man hvert år et ekstra pres på telefonlinjerne omkring tiden for levering af årsregnskab.

- Der er ingen tvivl om, at det er en hård periode for mange mindre erhvervsdrivende, der skal bruge tid på at få årsregnskabet på plads. Det kan være, de ikke har styr på bestemte regler eller ikke har alle papirer på plads, fortæller Nicolai Hofsø fra Billy.

Billy har derfor tilføjet en funktion i deres program, der kan hjælpe brugeren med årsregnskabet eller afdække, om der er særlige forholde, der betyder, at de har brug for hjælp fra en revisor.


Madkassejagt blev en god forretning

De senere år har bevist, at det ikke kun er Jeanettes søn, der har brug for en varm madpakke. I 2017 er ordremængden tredoblet i forhold til 2016, og Jeanette har for nylig ansat den første medarbejder - efter blot to år med virksomheden.

Men Yummii Yummii bruges også stadig til det, som blev startskuddet til virksomheden. Flere spillere på både AGFs U17- og U19-hold bruger nemlig Yummii Yummii-bokse til madpakken.


Om Yummii Yummii

Yummii Yummii er en aarhusiansk virksomhed, som brænder for lækre madpakker og bæredygtighed. Det handler om glæden ved at kunne pakke sin mad og drikkevarer sundt og miljøvenligt ind uden brug af engangsemballage og plastik, når man er på farten.

Virksomheden sælger alt til indpakning af mad og drikke til ture i det blå, sport, arbejde, skole eller børnehave, det være sig termomadkasser, termoflasker, te-flasker, madkasser mm. i bæredygtigt kvalitets stål og glas. Du kan læse mere om virksomheden på www.yummiiyummii.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Billy.dk

Bredgade 33 C
1123 København K
Danmark
Billy.dk

Send til en kollega

0.143