23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kronborg Sikring løber stærkt i Københavns Lufthavn

Et stort byggeprojekt er netop påbegyndt i Københavns Lufthavn. Transitområdet i Terminal 2 udvides, og samtidig etableres en ny "finger". Projektets størrelse betyder, at håndværkere må på natarbejde for at mindske generne for de mange rejsende.

Kronborg Sikring var med, da første spadestik blev taget til den massive udvidelse af Københavns Lufthavn. Som underleverandør til Jakon A/S leverer Kronborg Sikring sikringsløsninger til 20 nye butikker i lufthavnen.

Butikkerne sikres med stilfulde rullejalousier i en brunlig nuance. De sikrer et ensartet udtryk for lufthavnsområdet - og ikke mindst en nødvendig og uundværlig sikring af butikkerne.

Kronborg Sikrings montører er spændte på det store projekt, der byder på anderledes arbejdstider og arbejdsforhold pga. sikkerheden i lufthavnen. Det er et kæmpestort projekt, der beløber sig til 1,2 milliarder kroner. Og det er en del af en større udvidelse af faciliteterne i Københavns Lufthavn, som samlet runder næsten 20 milliarder kroner.

Rullejalousierne fra Kronborg Sikring integreres elegant i omgivelserne samtidig med de giver perfekt sikring. Læs mere om vores rullejalousiløsninger lige her.

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093
P nummer: 1001073491

Send til en kollega

0.062