23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ansættelser hos Geberit

Geberit har ansat fire personer, der på hver deres område skal være med til at styrke organisationen, som er vokset de sidste par år siden overtagelsen af salget i Ifö produkter i 2016.

Thomas Baeré, 47 år, er ansat som ny KAM chef og får ansvaret for de største VVS-installatører i Danmark og Geberit´s KAM koncept. Han kommer fra en lignende stilling som KAM hos ITW og har flere års brancheerfaring fra Brdr. Dahl og AO, som han nu vil bruge i arbejdet hos Geberit.

Berit Mie Hansen, 54 år, bliver møbelspecialist og ansvarlig for Geberit´s showroom i Albertslund. Hun kommer fra en stilling som butikschef hos Dansani Bathroom Store, og har derfor en stor erfaring indenfor salg af badeværelsesmøbler til både installatører og private. Møbler har et stort fokus hos Geberit, og det har derfor været vigtigt at få en meget erfaren person ind på dette område.

Ulrik Persson, 48 år er ansat som teamleder i Geberits kundeservice. Ulrik er uddannet VVS-montør og mange års erfaring med ledelse. Han har stort kendskab til vores kundernes behov, hvilket bliver en stor fordel i det daglige arbejde i Geberit ‘s kundeservice.

Mik de Vries, 47 år bliver en del af Geberit ‘s tekniske kundeservice. Mik er uddannet VVS-montør og gennem hans mange års erfaring, vil han styrke Geberit ´s tekniske kundeservice.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078