23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren og Saint-Gobain har holdt rejsegilde for ny butik til BD-Øland-Zupply

Tirsdag d. 19. juni blev der afholdt rejsegilde for bygherre, rådgiver, arkitekt, håndværkere og andre samarbejdspartnere på projektet i forbindelse med opførelsen af en helt ny engrosbutik til Brødrene Dahl / Øland i Aarhus N.

Bytømreren i gang med at ombygge IKEAs tidligere lager i Skejby til en større VVS- og ventilationsbutik. Med 2.600 m2 salgslokaler med tilhørende administration samt 1.600 m2 koldhal, der etableres efter drive-through koncept, opføres en flot og moderne grossistbutik. Med noget godt til ganen og maven samt rundvisning på byggepladsen blev det fejret, at Bytømreren, som hovedentreprenør, nu er mere end halvvejs igennem byggesagen.

Ifølge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain, er det ingen hemmelighed, at det er umuligt at gennemføre et sådant projekt uden hjælp fra gode samarbejdspartnere. ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til deres slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”. Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.  

Thomas fortsætter: “Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis portion tålmodighed at skulle opføre et byggeri med det pres, der er på håndværkerbranchen i dag. Presset kommer b.la. af megen fokus på tid, pris og kvalitet. Det gode samarbejde samt trivsel kan derfor blive udfordret.

Med vores samarbejdet med Bytømreren er det dog lykkedes at bevise, at det sagtens kan lade sig gøre at opføre en ejendom med hensyntagen til, at det fortsat skal være lønsomt, sjovt og muligt at gøre en forskel, når vi går på arbejde – og dette uden nedgang af kvalitet i forhold til leveringstiden.

Der skal derfor lyde en varm tak til Bytømreren for det gode samarbejde og den gensidige åbenhed og troværdighed, som indtil nu har skabt gode resultater samt et godt arbejdsmiljø for alle involverede i projektet" citat Thomas.  

Med fine tildækkede højborde, kolde drikkevarer og lækker grill-mad tiltrak rejsegildet mange deltagende. Det blev til et flot fremmøde med over 60 deltagende fra henholdsvis Saint-Gobain-koncernen, medarbejdere fra Bytømreren og samarbejdspartnere/leverandører, som alle kom for at se det foreløbige flotte resultat. Butikken forventes afleveret til byggekoncernen Saint-Gobain Distribution Denmark A/S – ejer af BD og Øland - i slutningen af 2018.

Fra venstre mod højre ses på billede: Byggeleder, Jesper Axel, fra Bytømreren A/S, facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain Distribution Denmark A/S og projektleder, Martin Jensen, fra Bytømreren A/S.

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.046