23948sdkhjf

Hans Jensen Transport A/S og DS Flexhal har sammen taget første spadestik til nyt domicilbyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Flexhal

Vognmandsforretningen Hans Jensen Transport A/S, der p.t. har til huse i Mariager, flytter til Onsild ved Hobro

Hans Jensen Transport A/S og DS Flexhal har netop taget første spadestik til et nyt domicilbyggeri, bestående af administration, værksted, lager/teknik, velfærdskontor samt en vaske- og stålhal.
Det samlede etageareal er på knapt 2.500 kvadratmeter.

 ”Vi er stolte og glade for, at Lars L. Jensen – ejer af vognmandsforretningen Hans Jensen Transport A/S, har valgt DS Flexhal til at opføre deres nye domicil”, fortæller Anette Storm, regionsdirektør for DS Flexhal.

 ”Det er med stor forventning og tillid, at vi ser frem til, at bygningen bliver rejst. Vi får en fantastisk udsigt over det smukke landskab og samtidig er vi placeret helt optimalt i forhold til vores transportvirksomhed, med kun få 100 meter til motorvejen. Vi glæder os meget til at flytte ind i de nye lokaler”, fortæller Lars L. Jensen.

 

Billedtekst 1:
Første spadestik er nu taget til nyt domicilbyggeri for Hans Jensen Transport A/S. Fra venstre økonomichef Martin Boe Pedersen (HJT), direktør Lars L. Jensen (HJT), hans hustru Gissela Jensen (HJT), regionsdirektør Anette Storm (DSF) og projektleder Ole Bech Olesen (DSF). Lars L. Jensen fortæller, at datoen skal indgraveres i den flotte spade, som skal hænge i den nye administrationsbygning til minde om dagen.

Billedtekst 2:
DS Flexhal har allerede opført flere byggerier i det blomstrende industriområde ved Onsild. Her ses det kommende domicilbyggeri for Hans Jensen Transport A/S.

 

DS Flexhal er en del af DS Gruppen A/S
DS Gruppen er en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde.
DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion og montage af komponenter i stål og beton.
Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen.

 

For yderligere information
Regionsdirektør Anette Storm - Telefon +45 22 16 18 55 - Mail: ans@ds-flexhal.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Flexhal

Samsøvej 2
9500 Hobro
Danmark
DS Flexhal

Send til en kollega

0.131