23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye kraftige gulvslibemaskiner til markedet

Kraft, alsidighed og kompakthed forenes i den nye Duratiq 5-serie.

Det prisbelønnede svenske firma HTC tilføjer nu den helt nye gulvslibemaskine DURATIQ 5 til sin fremadstormende serie af Duratiq-gulvslibemaskiner. Duratiq 5 har en slibebredde på 515 millimeter og fås i to modeller – en med en motor på 2,2 kW (3 hk) og den anden på 4,0 kW (5,4 hk). Begge modeller har fået et helt nyt design med fokus på nem håndtering og strøm, hvilket er nøglefaktorer i dette populære maskinsegment. Duratiq 5 erstatter de pålidelige slibemaskiner HTC 420 og HTC 500. Til dette udtaler Jørgen Jensen, produktansvarlig for HTC hos Erenfred Pedersen A/S:

"Vi er glade at kunne tilbyde en kraftigere og mere alsidig og kompakt slibemaskine, der kan løfte niveauet fra forgængerne HTC450 og HTC500. Føreren af slibemaskinen tilbydes med DURATIQ 5-serien et komplet overblik over maskinens kapacitet samt funktioner på en helt ny måde med det helt nye digitale kontrolpanel. Vi er ligeledes stolte over, at vores leverandør udnytter de større modellers teknologi og tilpasser den og de tilhørende fordele den nye kompakte Duratiq 5.”

Med sine kompakte dimensioner er Duratiq 5 velegnet til både små og mellemstore overflader. Med HTC’s sortiment, indeholder mere end 120 kompatible værktøjer i baghånden, er Duratiq 5 en meget alsidig maskine, der kan klare alt fra slibning af beton og andre ru overflader til polering af natursten og slibning af trægulve. Duratiq 5 er udviklet fra bunden og baseret på samme teknologi som storebrødrene Duratiq 6 og 8. På grund af det præcise og yderst robuste design af hver komponent er serviceintervallet imponerende 1000 timer.

Hele 75 nyheder
Med sin ultrakompakte størrelse er slibemaskinen Duratiq 5 et kraftfuldt værktøj til alle former for gulvslibning i forskellige miljøer, men uden at gå på kompromis med Duratur's unikke teknologi. Og med Duratiq 5 præsenteres hele 75 nyheder, blandt dem findes:

  • Et digitalt kontrolpanel der giver fuld kontrol over Duratiq 5’s kapacitet og funktioner. Usammenligneligt med tilsvarende maskiner på markedet.
  • Et nyt slibehoved, der er hermetisk lukket og støvfrit for maksimal pålidelighed.
  • Effektiv og energieffektive motorer for højere slibeperformance
  • Nem transport og optimal håndtering
  • Et vandsystem, der øger produktiviteten op mod 78%
  • Sidevægte, der muliggør tre forskellige slibetryk
  • 20 forskellige håndtagsindstillinger for optimal ergonomi

Find maskinen her: Duratiq 5.

Erenfred Pedersen A/S
Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16731803
P nummer: 1002983719

Kontaktperson

Julie Aaen Kjelgaard
E-business
jak@ep.dk

Send til en kollega

0.063