23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj koncentreret lastfordeling og fleksibel højdetilpasning med Layher Allround Støbestillads TG 60

Layher Allround Støbestillads TG 60 i kombination med Allround Standard Stilladsdele var den perfekte løsning til understøtning af forskallingen i forbindelse med opbygningen af adskillige trapper til en bjergstation i Luxemburg.

Kirchberg-Pfaffenthal-stationen - også kendt som "Gare Pont Rouge" - blev bygget i Luxemburg under mottoet "Mobilitet". Hele bygningskomplekset består af en bjergstation på Kirchberg Plateau og en pendlerstation til sporvognen - forbundet via en svævebane.

For at gøre pendlerstationen tilgængelig fra vejen længere nede i dalen, skulle adskillige trapper bygges op og det stillede krav til en kraftig, men fleksibel understøtning af forskallingen.

Virksomheden PASCHAL løste opgaven med Layher Allround Støbestillads TG 60 i kombination med Layher Allround Standard Stilladsdele. I kraft af Allround Støbestillads TG 60 høje bæreevne og fleksibilitet, var det ikke kun muligt at overføre de høje belastninger på op til 42 kN/m i området ved gelændere og ydervægge, det var også muligt at tilpasse understøtningen til trappernes geometri. Helt uden problemer. Højdeforskellene i trappeløbet blev ganske enkelt tilpasset ved hjælp af de forskellige rammehøjder og justerbare fodspindler.

Layher Allround konsoller gjorde det muligt for montørerne at udvide arbejdsplatformen ved kanten af forskallingen - uden behov for yderligere støbetårne. Allround søjler og diagonaler tillod desuden en hurtig kobling af tårnene i systemet.

Endnu en effektiv og økonomisk løsning fra Layher. Materialebesparende. Hurtig montage. Fleksibel tilpasning.

 

4 KLARE FORDELE VED LAYHER ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

Hurtigt. Enkel og hurtig montage med lette og symmetriske rammer med den gennemprøvede Allround-samleteknik.

Fleksibelt. Muligheden for at kombinere med Layher Allround-Stilladset sikrer en optimal tilpasning i alle situationer.

Sikkert. Sikker lodret montage i kraft af det integrerede montagegelænder.

Økonomisk. Med mere end 30 % tidsbesparelse i forhold til konstruktioner af enkeltdele opnås hurtigt en økonomisk besparelse.

Se også vores YouTube video om Layher Allround Støbestillads TG 60.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.046