23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et unikt showcase-domicil

ÅF's nyrenoverede domicil byder på flere løsninger udviklet af virksomhedens egne medarbejdere.

Når ÅF’s medarbejdere næste måned flytter tilbage i det nyrenoverede domicil på Viborgvej 1 i Herning, er det i en bygning, hvor en lang række af medarbejdernes egne kompetencer er taget i brug. Da ÅF selv har været rådgivende ingeniør på projektet, har det været muligt at inddrage adskillige løsninger, der fremover også kan bruges som showcase for kunder og samarbejdspartnere.

Èn af disse løsninger er udviklet af virksomhedens akustik-, el- og belysningsspecialister og er synlig, allerede når du træder ind ad hovedindgangen. Her vil der hænge to store hvide felter på ca. 10 m² fra atriummets loft, som både har en funktion i forhold til akustik, dagslys, aktuel information og stormøder.

De store hvide felter kommer til at hænge på skrå under atriummets ovenlysvinduer og reflekterer dermed dagslys ind på arbejdspladserne på kontorets 1. sal, der er i åben forbindelse til atriummet. Placeringen samt felternes støjabsorberende materiale afskærmer og absorberer samtidig for støj fra atriummet, så medarbejderne ikke forstyrres, når der er aktivitet i det store åbne rum.

Derudover vil 2 projektorer gøre det muligt at anvende de hvide felter som informationstavler til husets brugere og som præsentationsskærme, når der afholdes stormøder. Både felternes placering samt projektorerne kan styres fra PC og et betjeningspanel på væggen, der gør det muligt at indstille systemet til at skabe de mest optimale akustiske forhold, dagslysforhold, præsentationsforhold eller den bedst mulige kombination af alle tre.

Hvis ovenstående projekt har fanget din interesse, eller du har lyst til at høre mere om ÅF’s innovative løsninger inden for lys og lyd, er du meget velkommen til at kontakte enten belysningsingeniør Inger Vervaet Erhardtsen på inger.erhardtsen@afconsult.com eller teamleder for Akustik Lise Tjellesen på lise.tjellesen@afconsult.com. Udover lys og lyd rummer ÅF’s domicil også eksempler på løsninger inden for Soundscape, solceller og informationer om DGNB-certificering.

 

FAKTA

  • ÅF er en international ingeniør- og designvirksomhed med mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan. Med base i Europa udfører ÅF projekter i mere end 100 lande verden over.
  • I Danmark består ÅF af 540 medarbejdere. Ud af disse arbejder cirka 280 i ÅF Buildings Denmark, der indtil 1. juni hed Midtconsult.
  • Læs mere på www.afconsult.com/dk
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20246693
P nummer: 1017337110

Send til en kollega

0.064