23948sdkhjf

Vi søger en jeg-ved-præcis-hvor-vi-skal-hen Intern sælger - VVS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam på VVS? Hvis svaret er ja, så er stillingen som intern sælger VVS på vores salgskontor i Vejen den rette udfordring for dig.

Som intern sælger bliver du en del af et internt salgsteam, som består af 7 interne sælgere samt handelselever.Er du den rette person, så er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det er lige fra hastesager, til dagligt ordreflow, til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver alsidig, hvilket er med til at gøre det til en spændende arbejdsdag.

Dine opgaver og ansvarsområder

Opgaverne består i dagligt at håndtere ordrer, projektstyring og tilbudsgivning til den professionelle VVS-installatør. Salg via telefon/e-mails er det primære omdrejningspunkt. Du bliver ansvarlig for at udarbejde tilbud, lave projektstyring og vejlede og udføre salg til de professionelle installatører og VVS’ere. Du sikrer, at alle indgående ordrer bliver tastet i rette tid og kvalitet.

Dine kvalifikationer 

For at få succes som intern sælger skal du være serviceminded og have smil i stemmen. Du skal evne at arbejde selvstændigt med de opgaver, du får ansvaret for. Du har en baggrund inden for VVS-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som VVS-montør/-installatør, som du har suppleret med erfaring fra et salgskontor.

Du er en teamspiller, og vi stiller krav til, at du kan indgå i et aktivt samarbejde i eget team og, at du sammen med den eksterne stab forstår at sætte kunden i centrum. Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du har et godt kendskab til Office-pakken. Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel.

Ansøg senest den 12. august 2018   

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Vi holder samtaler løbende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?    

Kontakt salgsleder internt salg VVS Thomas Dumont Stampe Jensen på 29 69 80 67. 

Tjek hvem vi er på solar.dk > Karriere > Har du det, der skal til?

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.143