23948sdkhjf

IP69K touch betjent tryk med RGB LED

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

IP69K-tæthed og mulighed for touch-aktivering

Hans Følsgaard A/S-agenturet, Banner, har et ganske stort program af LED komponenter til automationsmarkedet. Med den nye S22 Pro serie har den amerikanske virksomhed skabt et LED-indikatorprodukt med op til 14 farver, 

I takt med, at automationsliniernes maskiner og komponenter får stadigt flere funktioner, er de simple røde eller grønne indikatorer langt fra nok til informere operatørerne om funktionen af maskinernes status. Samtidigt stiger kravene til automationsprodukternes evne til at modstå indtrængende fugt og støv, og det harmonerer jo ikke altid med ønsket om betjening nær indikatorlamperne.

Hans Følsgaard A/S-agenturet, Banner, har blandt andet specialiseret i informative lysindikatorer med eller uden aktiveringsfunktioner til maskiner og komponenter inden for automationsverdenen. S22 Pro-serien er en vigtig tilføjelse til porteføljen. Der er tale om en serie, som med en overflademontage giver et meget elegant udtag af indikation og – om ønsket – touch-betjening af automationskomponenter. Det sker med en IP69K-tæthed, så hverken støv eller fugt kan trænge ind i systemet, indikatorerne eller kontakterne.

De elegante S22 Pro-indikatorer findes i versioner med enten syv eller 14 farver, hvilket opnås gennem S22 Pro-indikatorernes RGB-lysdioder – og hvad der giver en langt større detaljeringsgrad i udlæsningerne end de ”gammeldags” enkeltfarve LED-indikatorer. S22 Pro-serien kan desuden tilføjes en betjening via kapacitiv touch-funktion (også med brug af handske), og der findes versioner til såvel momentkontakt som latchende kontakt. Huset på S22 Pro-indikatorerne leveres enten i et standardmateriale eller i et FDA-godkendt materiale til fødevare- og medicoindustrierne.

S22 Pro-serien monteres forfra gennem et Ø22mm hul, og man kan vælge mellem ”normal open” eller ”normal closed” for de kontakterende produkter. Tilslutning sker afhængigt af type og funktion via enten et indbygget 6-tråds, to meter langt kabel eller gennem en 8-pin Euro-pigtail QD-konnektor.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Hans Følsgaard A/S
Automation v. Palle Nielsen
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Tlf.: 43 20 86 00
e-mail: hf@hf.net

 

Om Hans Følsgaard A/S:

Hans Følsgaard A/S er grundlagt i 1922 som et teknisk handelshus, og virksomheden fungerer også i dag som leverandør til og teknikpartner for flere tekniske brancher. Hans Følsgaard A/S dækker industriens behov inden for områder som automation, elektronik, el-teknik, kabler, kraftteknik, grøn energiteknik samt telecom.

Virksomheden har hovedkvarter i Den hvide By i Køge foruden et salgs- og support-kontor i Ry. Hans Følsgaards A/S betjener det norske industri- og energimarked gennem datterselskabet HF Danyko i Norge, ligesom et tysk kontor supporterer et stadigt større marked for tekniske løsninger i Tyskland. Samlet beskæftiger Hans Følsgaard 75 medarbejdere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.131