23948sdkhjf

Opdateret Topcon MAGNET måle software.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ToppTOPO A/S

MAGNET® 5 er spækket med nye funktioner.

Udgivelsen indeholder opgraderinger til MAGNET Field, Office og Enterprise applikationer, designet til avanceret ydeevne, integration af tredjepart samt konstruktions planlægning og overblik egenskaber.

Opdateringerne omfatter ny funktionalitet, der spænder over alle pakker. Med MAGNET 5 har vi fokuseret på vigtige forbedringer, der sætter positionering af fagfolk og entreprenører i mere kontrol med det arbejde, de udfører.

MAGNET landmålere kan nu undgå, at spilde tid på skift mellem skærmbilleder takket være nye fleksible displayindstillinger. Brugere kan simpelthen vælge og indsætte overflader samt køre undersøgelsessessioner direkte fra kortet. Skærmen indeholder også en konfiguribar favoritter værktøjslinje og yderligere tilpasning af data etiketter. Operatørerne kan desuden se GNSS-status, når controlleren er tilsluttet en total station i hybrid-tilstand og vise forskydninger som en visuel reference, når man afsætter veje og linjer.

Forbedringer af MAGNET Field indeholder også nye vertikale konstruktionsfunktioner, herunder reflektorløs layout i en bygning.

MAGNET-systemet har længe understøttet tredjeparts konstruktions- og opmålings filtyper på tværs af softwarepakken Denne opdatering indeholder nu endnu mere integration, herunder filtrering og redigering for at bringe Autodesk- og Bentley-designfiler til kontoret eller direkte til målesoftware.

 Se mere info om vores produkter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ToppTOPO A/S

Banegraven 2
3550 Slangerup
Danmark
ToppTOPO A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.166