23948sdkhjf

Nyt professionelt netværk for murere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Alfix Pro Club er en ny klub for professionelle murere, og interessen for medlemskab er stor i hele landet.

Et af klubbens første medlemmer, udtaler:

"Det er vigtigt at få ny viden via Alfix Pro Club, og det er samtidig positivt at kunne dokumentere medlemskabet over for vores egne kunder. Altså at vi er opdaterede på væsentlige faglige områder. Jeg glæder mig til næste møde", siger Murermester Henrik Burich fra Haderslev.

En anden murermester udtaler om årsagen til, at han har tilmeldt sig Alfix´s murerklub:

"Helt klart fordi det lød spændende, altså kontakten mellem murermestre og producenten i et lukket forum" (Murermester Martin Juul Wulff fra M2 BYG i Dronninglund).

Er du også murer? Arbejder du med flise- og facadeløsninger? Er det vigtigt for dig, at dit håndværk skaber glæde og tryghed for dine kunder? Er svaret "JA!" til disse spørgsmål, kan du med fordel tilmelde dig en seriøs klub for murere, som har en dansk producent i ryggen.

Alle murere er velkomne i klubben - uanset om de kommer fra en enkeltmands-virksomhed eller en større murer-entreprenør.

"Klubben skal ses som et fagligt netværk, der vokser sig større og større. Næste klubmøde finder sted her på Alfix i november, men et medlemskab har også klare fordele, selvom man ikke lige kan deltage i møderne. Vi udsender f.eks. løbende tekniske vejledninger, der kan inspirere murerne til stærkere håndværk, og til dem der har lyst, har vi oprettet en lukket Facebook-gruppe til videndeling", siger direktør (CCO) i Alfix - Anders Bertelsen Toft.

Tilmeld dig Pro Club og bliv en del af et seriøst og uformelt fællesskab: https://www.alfix.com/proclub


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Send til en kollega

0.146