23948sdkhjf

Measurement System Analysis (MSA)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

I dette modul får deltagerne en indføring i de fundamentale værktøjer og teknikker for MSA-studier. Deltageren lærer at udvælge det værktøj, der er mest anvendeligt for den aktuelle proces.

MSA evaluerer hele måleprocessen for at sikre dataintegritet og for at forstå implikationerne af målefejl omkring et produkt eller en proces.

 

I dette modul får deltagerne en indføring i de fundamentale værktøjer og teknikker for MSA-studier. Deltageren lærer at udvælge det værktøj, der er mest anvendeligt for den aktuelle proces, og hvorledes måleprocessens usikkerhedselementer kan afdækkes og håndteres.

 

Endelig bliver deltageren indført i fortolkningen af MSA-studierne og får kendskab til forskellige metoders fordele og ulemper. Målingernes kvalitet er afgørende for værdien af virksomhedens vurderinger og beslutninger, og samtidigt er måleprocessen ressourcekrævende.

 

Derfor er det en god idé at bruge lidt kræfter på disse målinger, og deltagelse på dette modul kan være første skridt.

 

Når du deltager på dette kursus, får du MSA manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.


 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.


 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 

 
 

UNDERVISERE
Kenny Poulsen, Lead Auditor

Kenny Poulsen har i mange år arbejdet i bilindustrien, og han kender derfra TS 16949 fra første hånd. Derfor er han uovertruffen, når det kommer til at give praktiske eksempler på effektiv implementering af standarden, og Kenny har et kendskab til TS 16949, som ikke mange kan matche.


Ivan Mikkelsen, Lead Auditor

Ivan Mikkelsen has more than 20 years’ experience with implementation and operation of Quality Management in international companies as Siemens Wind Power, Trevira Neckelmann and Danisco Flexible Raackmann. He has in former projects developed company development tool-packs for small and mid-sized companies within off-shore and Wind. He has done auditing and training in the ISO 9001 and TS 16949 standards for 10 years and is an estimated trainer, for combining theory and practice in a living and dynamic style 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.106