23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Statistical Process Control (SPC)

Formålet med Statistical Process Control (SPC) er, at få en effektiv metode til at overvåge en proces gennem brug af kontrolkort.

SPC er en effektiv metode til at overvåge en proces gennem brug af kontrolkort. Ved at indsamle prøver fra processens forskellige punkter kan afvigelser, der påvirker produktet eller servicens endelige kvalitet, blive opdaget og korrigeret på et tidligt tidspunkt.

 

Dermed reduceres både spild og problemer, der sendes videre i processen. Med dette fokus på at opdage problemer på et så tidligt tidspunkt som muligt har SPC en klar fordel frem for inspektion og slutkontrol. Desuden kan SPC hjælpe til tidsreduktion i produktionsprocessen, da tilbageløb og reparationer minimeres.

 

Endelig kan flaskehalse, ventetider og andre kilder til forsinkelser blive identificeret og reduceret, hvorved SPC – som det er tilfældet med mange af de beskrevne værktøjer – også kan være et godt værktøj i virksomheder, der har implementeret leanfilosofien. Resultatet af SPC: Reduktion af procescyklustiden, spild, omkostninger og øget kundetilfredshed.

 

Når du deltager i dette kursus, får du SPC manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.


Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 
 

UNDERVISERE
Kenny Poulsen, Lead Auditor

Kenny Poulsen har i mange år arbejdet i bilindustrien, og han kender derfra TS 16949 fra første hånd. Derfor er han uovertruffen, når det kommer til at give praktiske eksempler på effektiv implementering af standarden, og Kenny har et kendskab til TS 16949, som ikke mange kan matche.


Eddie Mogensen, Lead Auditor

Eddie Mogensen er Bureau Veritas' spydspids inden for TS 16949. Han har en dyb indsigt i alle værktøjerne i standarden, og han ved, hvordan man får dem til at virke i praksis. De praktiske eksempler er en stor del af hans undervisning.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063