23948sdkhjf

Intern Auditor Miljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Få kendskab til auditteknikker og værktøjer med særligt henblik på den interne auditors rolle og funktion i forhold til miljø certificering.

Målsætning
Efter gennemførelse af kurset, vil deltageren have kendskab til auditeringsteknikker og værktøjer med særligt henblik på, at auditredskabet kan bruges i en løbende forbedring af et miljøledelsessystem.

 

Deltageren trænes desuden i at vurdere, om miljøstyringssystemet opfylder kravene i ISO 14001:2015.  

 

Indhold
- Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering
- Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder
- Miljøstyring og væsentlige værktøjer herunder fortolkning af ISO 14001
- Krav til et ISO 14001-certificeret system
- Praktiske øvelser med coaching og feedback

 

Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre interne audits samt funktionsledere. Kendskab til miljøstyring vil øge udbyttet.

 

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.


 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelse udleveres på kurset. 

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 
UNDERVISERE
Karsten Lindhardt, Lead Auditor
Karsten Lindhart har en bred tilgang og erfaring med både miljø og arbejdsmiljø. Han underviser med stor glæde og iver, og deltagerne kommer ofte hjem, fra mødet med Karsten, fyldt med ny energi.


Peter Leth Svendsen, Lead Auditor
Peter Leth Svendsen er en god all round auditor, der har erfaring med både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Han har derfor en bred tilgang til miljøområdet, og han kan give indsigt i, hvordan man sikrer en sammenhæng mellem indstatsen på flere forskellige områder. Han er en erfaren underviser og villidt af kursisterne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118