23948sdkhjf

Intern Auditor Arbejdsmiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

På Intern Auditor Arbejdsmiljø kurset lærer deltagerne auditeringsteknikker og værktøjer, med særligt henblik på den interne auditors rolle i forhold til arbejdsmiljø certificering.

Målsætning
Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren have kendskab til auditeringsteknikker og værktøjer med særligt henblik på den interne auditors rolle og funktion.
Deltageren trænes desuden i at vurdere, om arbejdsmiljøsystemet opfylder kravene i ISO 45001 og/eller Arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1193.

 

Indhold
- Interne audits – krav til interne audits, formål, planlægning, gennemførelse og rapportering.
- Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder.
- Arbejdsmiljøstyring og væsentlige værktøjer herunder fortolkning af ISO 45001 og/eller bekendtgørelse 1193.
- Praktiske øvelser med auditering og feedback.

 

Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre interne audits. Kendskab til arbejdsmiljøstyring vil øge udbyttet.

 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.
 

UNDERVISERE
Lotte Christensen, Lead Auditor

Lotte har igennem mange år som BST- konsulent arbejdet med kortlægninger af fysisk og psykisk arbejdsmiljø, foretaget helbredskontrol af forskellig slags og været aktiv i sundhedsfremmende opgaver. Hun har været autoriseret arbejdsmiljørådgiver ved ergonomiske opgaver, EGA arbejde og psykisk arbejdsmiljø og har undervist på arbejdsmiljøuddannelsen, generelt i arbejdsmiljø, risikovurderinger, ergonomi, psykisk arbejdsmiljø, konflikthåndtering og meget andet. Lotte er derudover Lead Auditor og hendes undervisningen foregår altid med et højt fagligt niveau, tilpasset deltagerne på kurserne.
 

Asger Lorentzen, Lead Auditor

Asger har gennem 10 år været Lead Auditor på arbejdsmiljø (OHSAS 18001) i mange brancher – feks. industri, byggebranchen, offentlige virksomheder og undervisning.  Tidligere har Asger undervist på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og været arbejdsmiljøkonsulent i BST- systemet i 20 år med rådgivning i fysisk arbejdsmiljø i bred forstand.  Asger er ingeniør og har en lederuddannelse og Lead Auditor på ISO 9001 og ISO 14001.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

20797670_ml (1)

Send til en kollega

0.147