23948sdkhjf

Præfabrikerede lysninger hjælper håndværkere hurtigt i mål

| Medlemsnyhed | Indrykket af NIC Denmark ApS

Når man skal bygge 300 boliger, er et køligt overblik og de rigtige materialer vigtigt. Det vidste Hoffmann A/S og tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen, da de valgte NIC Denmark som samarbejdspartner på et stort byggeprojekt

I forbindelse med renovering af 300 boliger i Ishøj, Projekt Vildtbanegaard 3, var Hoffmann A/S totalentreprenør, og tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen stod for renoveringsarbejdet. Arbejdet var omfattende og bestod af udskiftning af alle vinduer, tagvinduer, hoveddøre, badeværelser, nyt glassystem på alle altaner, kraftig efterisolering, samt ny puds på alle facader, opførelse af nyt forsamlingshus og meget andet.

Selve byggeriet blev påbegyndt i april 2016 og var færdigt i efteråret 2017 til en anslået udgift på kr. 140 mio. og med et brutto areal på 29.870 m2.

Et projekt af den størrelse kræver et godt overblik, koordinering af leverancer og samarbejdspartnere, der leverer det aftalte til aftalt tid. Tidspres og uforudsete udfordringer kan forekomme, og Hoffmann A/S har bestemt ikke fortrudt valget af NIC Denmark som samarbejdspartner.

- Der, hvor vi for alvor så markant hurtigere arbejdsprocedure end vores egenproduktion, var blandt andet på NIC´s lysningsprodukter til både vinduer og døre. Opmålingen gik også nemt, da veludførte Excel ark fra NIC Denmark gjorde det let at holde styr på de 12 boligblokke, fortæller tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen.

Produkter fra NIC Denmark bruges i slutfasen af projekter, og netop i slutfasen har man ofte brug for at hente noget tabt tid, hvilket NIC Denmark, der har egen fabrik i Glyngøre, kan hjælpe med.

- Dette var en stor renovering med en stram tidsplan, som strakte sig over næsten halvandet år. Der kan hurtigt opstå ændringer eller rokeringer af byggerytmer som gør, at enkelte ordre må fremskyndes. I disse situationer var NIC Denmark rigtigt gode til at tilgodese vores behov samt til lige at presse ekstra ordrer ind her og der, siger Jacob Vestergaard Christensen.

NIC Denmark leverer præfabrikerede lysninger og indvendige inddækninger til byggeriet. De leveres med færdigbehandlet hvid overflade, tilpasset i præcise mål og hovedsageligt med ClipOn system, der sikrer kunden yderst hurtig opsætning, økonomiske besparelser og flot finish.
Samtidig får man en seriøs og serviceminded samarbejdspartner, der gerne gør en ekstra indsats for at finde den optimale løsning for kunden.

Fordele ved ClipOn InnerCore vindues- og dørlysninger

• Medvirker til at BR 2020 opfyldes
• Intet unødigt materiale spild
• Hurtig montering (tidsbesparende)
• Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
• Ingen synlige monteringsmærker
• Forbedret isoleringsmulighed
• Ensartethed ved levering
• Lysning og gerigt i ét stykke
• Kræver kun et minimum af værktøj
• Mulighed for at medlevere bundplade i laminat
• Bedre økonomi

For yderligere information kontakt:

NIC Denmark ApS
Elmevej 8, 7870 Roslev
Tlf.: 96 69 10 20
Mail: clipon@nordicinnercore.dk
www.nordicinnercore.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
NIC Denmark ApS

Nordic InnerCore
Elmevej 8
Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
NIC Denmark ApS

Billeder & videoer

SkunkStigestreng top 1VBG III  FrontStigestreng topLogo med vindueskarm

Send til en kollega

0.138