23948sdkhjf

Vi søger en erfaren-presales-ekspert-til Teknisk Salg & Support - Solar Kommunikation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Ønsker du at arbejde med kabling, UPS, aktivt netværk, IT og infrastruktur? Hvis svaret er ja, bliver du en del af et erfarent team, der består af dedikerede og fagligt kompetente kolleger.

Du får en aktiv presales-rolle, hvor du 2/3 af din tid er på salgskontoret med telefonisk kontakt/support til kunderne og projektarbejde sammen med Solars eksterne sælgere på installatørsalg. Den øvrige tid er du ude hos kunderne som backup for Solars eksterne sælgere.Du har som teknisk supporter på data/kommunikation de kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden.

Du får arbejdsplads i kompetencecenter Brøndby med reference til salgschefen på Kommunikation & Sikring.

Dine opgaver og ansvarsområder

Som medarbejder hos Solar er din vigtigste opgave at hjælpe vores kunder gennem hele salgsprocessen; tekniske løsninger, materialevalg og efterfølgende teknisk support. For dig er god kundeservice en naturlig del af din profil. Du er i besiddelse af et oprigtigt ønske om at dele ud af din viden, og vi forventer, at du er en forretningsorienteret specialist.

 

 

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet skal du have en el-teknisk baggrund som fx elinstallatør eller elektriker. Du har 3-5 års praktisk erfaring fra en lignende stilling - fx hos en handelsvirksomhed eller leverandør/producent. Du har kendskab til struktureret kabling, UPS samt aktivt netværk. Du har erfaring med IT og infrastruktur, og du bruger IT som et naturligt værktøj i dagligdagen. 

Som person lægger du vægt på samarbejde, er kvalitetsbevidst og formår at bevare overblikket. Du kan bevare humøret – også når der er travlt. Du er opsøgende og selvkørende efter grundig introduktion til jobbet. 

Du sætter en ære i at levere høj kvalitet samtidig med, at du arbejder effektivt. Du evner at skabe gode relationer til såvel kollegaer som kunder. Jobbet indebærer et stort ansvar med mulighed for personlig indflydelse på såvel dagligdag som løsningsvalg.

 

Ansøg senest den 19. august 2018

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?

Kontakt salgschef Ole Holmen Kraglund på 40 63 16 03 eller ohk@solar.dk

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.126