23948sdkhjf

Widescreen skærme giver bedre overskuelighed for operatøren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Produktnyhed

Hans Følsgaard A/S-agenturet, Mitsubishi, udvider nu sin familie af monitorterminaler med typerne GT21 og GT25. Det er widescreen-terminaler, som skal give operatøren en bedre overskuelighed i HMI’en – også med mulighed for gengivelse af lyde fra displayet 

Der er ingen tvivl om, at de grafiske operatørpaneler er blevet hverdag inden for en lang række funktioner og styringer i proces- og automationsapplikationerne. Kombinationen af skriftlig information og grafiske oplysninger samt eventuelle videoklip eller kameraoptagelser giver et tydeligt indblik i processerne og forhindrer i mange tilfælde risici for fejlbetjening eller misfortolkning af oplysninger fra systemet.

Hans Følsgaard A/S-agenturet, Mitsubishi, har for længst slået sin position fast på markedet med de interaktive touch-skærm komponenter i GOT-serien. Denne serie bliver nu udvidet med to nye monitortyper, GT21 og GT25, der er udviklet som svar på markedets behov for widescreen-monitorer, der eksempelvis kan kombinere visuelle informationer med tekststrenge ved siden af billedsekvenserne.

GT21 er et 7”-display, mens GT25 er et 7”/10”-display. GT21 understøtter WVGA-opløsning, mens GT25 leveres enten som 7” WVGA- eller 10”WXGA-opløsning. Begge touch-skærmløsninger har on-board Ethernet- CC-Link IE Field Basic, RS-232 og RS422/485-konnektivitet. GT25 har i sin 10”-option en ekstra Ethernet-port for øget fleksibilitet. Den ekstra port giver desuden brugerne mulighed for fysisk at adskille informationssystemer fra styringssystemer.

GT25-løsningen har desuden et lydinterface med indbygget forstærker, så akustiske informationer også kan videregives til operatøren, hvad der blandt andet gør det muligt at tale operatøren igennem eventuelt ukendte procedurer under alarmer eller lignende. Den akustiske underbygning af den grafiske information minimerer stress og risici for fejlbetjening under funktionskritiske situationer

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Hans Følsgaard A/S
Automation v. Carsten Olesen

Tlf.: 43 20 86 00
e-mail: hf@hf.net
web: www.hf.net

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.258