23948sdkhjf

Hybrid-kuglelejer der får tingene til at glide…

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Nedbrud af kuglelejer koster hvert år industrivirksomheder formuer, da de løbende skal stoppe produktionen og skifte lejer. CeramicSpeed hybridlejer forlænger markant lejets levetid, så der kan gå år imellem hvert produktionsstop.

CeramicSpeed… Navnet gør de fleste cykelentusiaster bløde i knæene. Blandt professionelle cyklister og dedikerede amatører er CeramicSpeed kendt som producenterne af verdens bedste og mest letløbende nav og tandhjul til racercyklen ‒‒ alle baseret på kuglelejer med keramiske kugler. Fordelene er mange: Lav vægt, superlav friktion, ekstrem hårdhed og lang holdbarhed sammenlignet med konventionelle stålkuglelejer.

År mellem produktionsstop
Men også i industrielle sammenhænge er der store fordele ved at bruge kuglelejer med keramiske kugler – hybridlejer, der gør en forskel i elektromotorer, industrirobotter og industrimaskiner. Nedbrud af kuglelejer koster hvert år industrivirksomheder formuer, da de skal stoppe produktionen og skifte lejer med ugers eller måneders mellemrum. CeramicSpeed hybridlejer forlænger markant lejets levetid, så der kan gå år imellem hvert produktionsstop.

LÆS OGSÅ: Dansand: Rent drikkevand til de kommende generationer 

Klar kommunikation om indlysende fordele
CeramicSpeed ønskede en operationel kommunikationsplan, der sætter fokus på de mange produktfordele. Den kommunikationsplan har FXA nu udarbejdet og planen skal føre til vækst i de kommende år og kridter blandt andet banen op til konkrete salgsskabende aktiviteter på udvalgte markeder.

LÆS OGSÅ: Inbound: Se filmen ‒ læs bogen…  

I mange tilfælde er valget af hybridkuglelejer en sand no-brainer. Det gælder for eksempel i fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav til alle maskinkomponenter. Hybridlejer fra CeramicSpeed er godkendt til fødevarebrug og skal blot skiftes med flere års mellemrum – i modsætning til almindelige lejer, der typisk skal skiftes hver anden eller hver tredje måned. Det maksimerer oppetiden og reducerer vedligeholdsomkostningerne til et absolut minimum, hvilket afspejler sig direkte på bundlinjen. Alt dette skal kommunikeres ud til de rigtige mennesker, og dem har FXA brugt ressourcer på at identificere.

I de kommende måneder implementerer CeramicSpeed vores anbefalinger til at rulle kampagner ud til fødevarebranchen på udvalgte eksportmarkeder.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.117