23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny profil – tung erfaring

LIFA A/S Landinspektører har ansat ny afdelingsleder på hovedkontoret i Odense til at udvikle aktiviteterne i virksomhedens hastigt voksende GIS•IT-afdeling.

Valget er faldet på den 58-årige Anders Møller Jørgensen, der oprindeligt er uddannet landinspektør, men gennem en årrække har arbejdet med forskellige IT-løsninger i stærke organisationer som Trefor og senest KMD. Anders har i løbet af sin karriere specialiseret sig inden for bl.a. GIS, IT, ledelse og salg, og han glæder sig til at dele ud af sin omfangsrige viden til resten af teamet:

”Jeg har set meget frem til at blive en del af det stærke hold i LIFA, hvor jeg først og fremmest vil gå til opgaverne med en ydmyg tilgang, så jeg sammen med resten af teamet kan fortsætte på det positive spor, hele organisationen kører ud af. Jeg er stolt af den tillid, der er vist mig, og jeg glæder mig meget til at lære mine kolleger såvel som LIFA nærmere at kende.”

Anders er med sin positive og løsningsorienterede tilgang det perfekte match til at fortsætte udviklingen af vores GIS·IT-afdeling, så vi kan blive endnu skarpere på at udnytte den dynamik og de synergier, der allerede eksisterer mellem vores kunder og medarbejdere.

Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde, og vi håber, I vil tage rigtig godt i mod Anders.

LIFA A/S Landinspektører
Lucernemarken 1
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20937289
P nummer: 1002895732

Kontaktperson

MVB
Morten Valter Bech
Marketingschef
+45 63136990 mvb@lifa.dk

Send til en kollega

0.068