23948sdkhjf

Derfor er EL-Service en stærk virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL-Service ApS

Med en tidligere elitesportsmand som direktør er det måske intet under, at EL-Service har et insisterende fokus på at skabe et stærkt team.

Det er fredag og tæt på fyraften, da telefonen pludselig ringer. Det drejer sig om en hasteopgave, der skal stå færdig mandag morgen. Uden at blinke med øjnene takker team EL-Service ja til opgaven og sammensætter hurtigt et mandskab til weekendholdet.
 
Samtlige medarbejdere går motiveret til opgaven og udviser både lyst, evne og vilje til at samarbejde om at skabe det allerbedste resultat – også selvom det er weekend.
 
Og her er nøglen: Et stærkt team – en sammentømret og kompetent enhed med masser af engagement og en usædvanlig høj teamspirit er nemlig præcis det, der karakteriserer team EL-Service. Og det er samtidig årsagen til at virksomhedens performance ligger helt i top.
 
”Vi kender hinandens styrker og svagheder, er gode til at samarbejde, sætte mål og nå dem sammen, derfor står vi usandsynlig stærkt som virksomhed,” fortæller en stolt Jens Weywadt, direktør i EL-Service, der jævnligt plejer holdånden med teambuilding, hyggelige events og overlevelsesture.
 
Et stærkt team skaber en stærk virksomhed – det er i hvert fald sandheden for EL-Service.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL-Service ApS

Hedeparken 9
2750 Ballerup
Danmark
EL-Service ApS

Send til en kollega

0.174