23948sdkhjf

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Hvornår har du sidst været på besøg i en ungdomsskole? For mange af os er det sikkert en del år siden, så hvis du på et tidspunkt befinder dig i nærheden af Skanderborg Ungdomsskole, så giv dig selv en oplevelse og kig indenfor:

"Vi udnytter den store lofthøjde, og mezzaninerne skaber en platform, hvor vi kan indrette værksteder og opholdsrum både ovenpå og nedenunder," siger Knud Stange, leder af Skanderborg Ungdomsskole.

Kreative værksteder med alt fra syning, træ- og metalværksteder til tv produktion og musik er bygget op som små bydele, og hver gang man træder ind ad en ny dør, åbner der sig en helt ny verden. Hvert værksted og hvert opholdsrum har hver sin helt egen stemning, som udtrykkes i valget af møbler, indretningen og vægbeklædningen. Det er uimodståelig svært ikke at lade sig lokke til at gå på opdagelse i de forskellige rum, for man venter spændt på hvilken verden af tilbud og kreativitet, der åbner sig bag den næste dør.

> Find hele historien om indretning i kubikmetre her

"Mezzaninerne giver en rigtig god udnyttelse af vores kvadratmetre, fordi de giver os mulighed for at tænke indretningen i kubikmetre i stedet for kun at tænke i kvadratmetre." Knud Stange, leder af Skanderborg Ungdomsskole

Udnytter pladsen både over og under mezzaninen
Rummene er bygget op i en stor bygning med højt til loftet, hvor skillevægge og mezzaniner i forskellige størrelser udgør skelettet i indretningen. Her er mezzaniner i alle størrelser – den mindste er bare 14 kvm; den største udgør 140 kvm – og de er fuldstændig tilpasset de enkelte rum, de er monteret i: I nogle rum skal mezzaninerne tilpasses installationer, som løber langs vægge og skjult i gulvene. Derfor skal de nøje planlægges, hvor eksempelvis de bærende søjler placeres. 

Både under og ovenpå mezzaninerne indrettes forskellige værksteder: I et område er der netop indrettet nyt syværksted ovenpå mezzaninen, mens pladsen nedenunder er indrettet til kreativt værksted, hvor de unge kan udfolde deres ideer i 3D print.

"Nogle steder har vi indrettet rum ved at sætte skillevægge op mellem mezzaninernes bærende stolper og dekorere med forskellige beklædninger. Mezzaninerne er med deres rå, industrielle udtryk med til at understrege den stemning, vi gerne vil have frem." Knud Stange, leder af Skanderborg Ungdomsskole

> Nysgerrig efter flere mezzaninløsninger? Find mere lige her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112