23948sdkhjf

ak83 tegner flere udvidelser og ombygninger for COOP

| Medlemsnyhed | Indrykket af ak83 arkitekter

35 år efter tegnestuen blev grundlagt tegner vi fortsat udvidelser og ombygninger for COOP

ak83 arkitekter udspringer fra FDB’s Arkitektkontor, og i år – 35 år efter ak83 arkitekter blev grundlagt – tegner vi fortsat udvidelser og ombygninger for COOPs butikker. Blandt de seneste projekter kan nævnes Super Brugsen Lynge, Super Brugsen Bjæverskov og Super Brugsen Tune.

I Super Brugsen Lynge er byggeriet i fuld gang. Der etableres et nyt højlager og den eksisterende facadelinje mod nord flyttes, så salgsarealet kan udvides. På sigt skal der også udføres en 1. sal med indretning af personalefaciliteter.

Udvidelsen af Super Brugsen Tune er i udbud. Projektet indeholder en ny 1.sal med personalefaciliteter samt udvidede og forbedrede lagerfaciliteter som vil give et større salgsareal. Byggeriet forventes opstartet i løbet af efteråret 2018.

Super Brugsen Bjæverskov udvider med mere end 500 m². Udvidelsen rummer en helt ny slagter- og delikatesseafdeling samt ombyggede lagerfaciliteter, som frigiver et større salgsareal til kunderne. Derudover etableres der oven på den nye slagter en ny 1.sal, som skal rumme nye personalefaciliteter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ak83 arkitekter

Søhesten 1C, 1.
2635 Ishøj
Danmark
ak83 arkitekter

Billeder & videoer

Brugser_ak83_web_03Bjaeverskov

Send til en kollega

0.475