23948sdkhjf

Nyt kursuskatalog: CAD-programmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lifa A/S Landinspektører

LIFA's attraktive kursuskatalog er nu på gaden med et væld af kurser inden for Bentleys omfangsrige programpakke.

Vi gentager i efteråret de foregående års succes med et omfattende kursusprogram, hvor hovedvægten ligger på Bentleys programmer. De populære 2D- og 3D-kurser samt OpenRoads-kurser i MicroStation har igen i år fundet plads i kursuskataloget pga. den store efterspørgsel, ligesom vi også udbyder kurser i Descartes, MicroStation Connect og InRoads og PowerCivil og mange andre Bentley-programmer.

I kraft af LIFA’s status som autoriseret Bentley Institute Product Training Partner er vores CAD-specialister uddannet til at udføre kompetent og varieret undervisning med fokus på kursistens behov. Udgangspunktet er en veludrustet Bentley-værktøjskasse, der løbende vedligeholdes og opgraderes gennem kurser, brugermøder og seminarer i Bentley-regi. På den måde er vores dedikerede undervisere altid opdateret på den nyeste viden og de nyeste funktioner i Bentleys programpakke.

Vi sammensætter gerne et eller flere kurser skræddersyet til dig, hvis ikke vores nuværende kursusprogram kan opfylde dit behov. Har du spørgsmål til vores kurser, er vores serviceorienterede CAD-team altid klar til at hjælpe dig. Ellers er det blot at hoppe ombord i udvalget af de mange kurser.

Rigtig god fornøjelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lifa A/S Landinspektører

Østergade 61
5000 Odense C
Danmark
Lifa A/S Landinspektører

Send til en kollega

0.126