23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt kursuskatalog: CAD-programmer

LIFA's attraktive kursuskatalog er nu på gaden med et væld af kurser inden for Bentleys omfangsrige programpakke.

Vi gentager i efteråret de foregående års succes med et omfattende kursusprogram, hvor hovedvægten ligger på Bentleys programmer. De populære 2D- og 3D-kurser samt OpenRoads-kurser i MicroStation har igen i år fundet plads i kursuskataloget pga. den store efterspørgsel, ligesom vi også udbyder kurser i Descartes, MicroStation Connect og InRoads og PowerCivil og mange andre Bentley-programmer.

I kraft af LIFA’s status som autoriseret Bentley Institute Product Training Partner er vores CAD-specialister uddannet til at udføre kompetent og varieret undervisning med fokus på kursistens behov. Udgangspunktet er en veludrustet Bentley-værktøjskasse, der løbende vedligeholdes og opgraderes gennem kurser, brugermøder og seminarer i Bentley-regi. På den måde er vores dedikerede undervisere altid opdateret på den nyeste viden og de nyeste funktioner i Bentleys programpakke.

Vi sammensætter gerne et eller flere kurser skræddersyet til dig, hvis ikke vores nuværende kursusprogram kan opfylde dit behov. Har du spørgsmål til vores kurser, er vores serviceorienterede CAD-team altid klar til at hjælpe dig. Ellers er det blot at hoppe ombord i udvalget af de mange kurser.

Rigtig god fornøjelse.

LIFA A/S Landinspektører
Lucernemarken 1
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20937289
P nummer: 1002895732

Kontaktperson

MVB
Morten Valter Bech
Marketingschef
+45 63136990 mvb@lifa.dk

Send til en kollega

0.047