23948sdkhjf

Hedebølgen er over os - Aircold leverer din køleløsning!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Aircold leverer den form for køling, som passer til netop dit behov

Aircold leverer professionelle løsninger inden for køleanlæg og aircoldition/klimaanlæg til erhverv og private.

Vi er et autoriseret ingeniør- og kølefirma samt dansk specialist i energirigtige kølesystemer.

Aircold leverer klimaanlæg, som sikrer dig et friskt og behageligt indeklima. Aircold's mobile klimaanlæg er den nemmeste og hurtigste form for køling. Anlægget tilsluttes blot stikkontakt og er derefter straks klar til drift. Køb Aircold's mobile anlæg på shop.aircold.dk. Levering inden for 2-3 dage + fri fragt. Vi tilbyder landsdækkende levering.

Aircold leverer også Komfortkøling. Aircold’s løsninger for komfortkøling består af komplette Chiller køleanlæg, der leverer kølevand til køling af klimaanlæg, fancoils, køleflader, ventilationsanlæg og andre typer komfortkøling  Kompakte køleenheder bl.a. bestående af køleanlæg, pumpestationer, styring osv. klar for ekstern rørføring. Læs mere om Aircold's løsninger inden for komfortkøling i vores brochure Aircold Komfortkøling

Aircold rådgiver dig og leverer den løsning, der passer optimalt til dine ønsker og behov. Hos Aircold er du sikker på at gøre en god investering. Hvis du ikke gider at spilde din tid og penge på dårlig kvalitet, så er en køleløsning fra Aircold det rigtige valg.

Aircold har hovedkontor i Aalborg samt afdeling i København.

Kontakt: 

aircold@aircold.dk

tlf.: 98190166

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.129