23948sdkhjf

Byggepladsen summer af liv trods varmen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Om kort tid går Dansk Halbyggeri i gang med at bygge fremtidens kulturelle omdrejningspunkt for Viborgenserne - Viborg Sport og Event

Forberedelserne til byggeriet af fremtidens kulturelle omdrejningspunkt for Viborgenserne er godt igang.  Byggepladsen summer af liv og aktivitet, for her er man godt igang med nedbrydning af Tinghallen for at gøre klar til den nymoderniseret og udvidet Tinghallen.

Bag de nu væltede vægge fik vi et lille glimt af fortiden, da vi fandt dette stykke musikhistorie. En ægte gammel Shu-bi-dua plakat fra en forlængst svunden tid. Kan du huske hvilket årstal?

Tinghallen er Viborgs kongres- og musikhus, som siden 1969 har udvidet flere gange. Tinghallen har i dag overordnet brug for større kapacitet og flere af de nuværende faciliteter trænger til modernisering. En del af et større projekt, som skal skabe synergi mellem kultur- og sportsinstitutionerne omkring Tingvej i Viborg. Facaderne på det nye Viborg Sport og Event forenkles for at skabe et mere arkitektonisk helhedsindtryk. Byggeriet består af 5500 m2 ombygning, 2100 m2 tilbygning og 2000 m2 udvendigt areal.

Dansk Halbyggeri har totalentreprisen, som udføres i samarbejde med Mangor & Nagel Arkitekter A/S og ISC Rådgivende Ingeniør A/S.


Læs mere om projektet her:

https://www.danskhalbyggeri.dk/tinghallen/

https://www.danskhalbyggeri.dk/dansk-halbyggeri-skal-lofte-viborgs-kulturcentrum/

Visualiseringer af projektet: Mangor & Nagel Arkitekter A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Marktoften 9
8464 Galten
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.138