23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TV midtvest på besøg i Silkeborg

Du kender måske indslaget "Fast arbejde", som TV midtvest kører hver fredag aften. Nu har Alux også haft æren af at blive udvalgt til programmet.

Se indslaget her: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/forsikringsselskabernes-bedste-ven-har-stoppet-indbrud-siden-80erne

En hel dag tilbragte en journalist og en kameramand både med montører ude at montere en markise, medarbejdere i produktionen og interview med ledelsen i Alux.

Alligevel kan det være svært at få det hele med. Alux består af meget mere end blot produktion og montage. Vi har fx 6 salgskonsulenter og en projektafdeling med yderligere 4 medarbejdere på salgssiden. Derudover har vi teknikere, projektledere, administrations-, økonomi- og servicemedarbejdere samt en enkelt i marketing.

Vi dækker hele landet med salg, montage, reparation og service, og vi har nogle utrolig flinke medarbejdere ved telefonen, som nok yder noget af landets bedste kundeservice, hvis vi må have lov at sige det selv. 

Vi er dog yderst tilfredse med det indslag, som TV midtvest har produceret. Vi synes, det viser Alux som den rummelige virksomhed det er, og vi er meget stolte af at kunne vise jer lidt mere end I normalt ser af Alux.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.062