23948sdkhjf

Bygmesteren: Fødevarevirksomheder undgår produktionsstop, når de bygger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bygmesteren A/S

Hos entreprenøren Bygmesteren i Give oplever man, hvor vigtigt det er for producerende fødevarevirksomheder, at undgå nedetid, når man bygger.

Mange producerende fødevarervirksomheder er ikke klar over, at man sagtens kan udvide produktionsfaciliteterne uden at undgå produktionsstop.

At bygge for fødevarevirksomheder er nemlig noget ganske særligt. Hos Bygmesteren i Give har man gjort det til en vigtig del af virksomhedens forretningsstrategi at undgå produktionsstop i producerende fødevarevirksoheder. - En strategi, der sidste år tredoblede bundlinjen hos den specialiserede entreprenør.

Læs mere om byggeri til fødevarevirksomheder her: 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bygmesteren A/S

Troldmosevej 2
7323 Give
Danmark
Bygmesteren A/S

Send til en kollega

0.161