23948sdkhjf

ÅF vokser og åbner kontor i en af Danmarks stærkeste erhvervsregioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af ÅF

Ingeniørvirksomheden ÅF A/S vokser og vinder nye kunder i Trekantområdet og i Sønderjylland. Derfor har ledelsen valgt at åbne et nyt kontor i TradeCity Kolding per 1 August 2018.

Kontoret i TradeCity Kolding vil repræsentere to forretningsområder: Industrial Engineering og Food & Pharma og vil være en væsentlig brik i vækststrategien for ÅF A/S, som nu sammen med øvrige danske ÅF-selskaber har 7 kontorer i Danmark. Kontoret er et topmoderne og indbydende kontorhus centralt beliggende, og vil indeholde 7-10 arbejdspladser.

Anders Bennermark, administrerende direktør i ÅF A/S beretter: "Vi har valgt at placere os i Kolding for at være tættere på både nuværende og potentielle nye kunder i dette område. Der findes mange spændende kunder inden for proces og industri samt store mejerier i det syd- og sønderjyske, som vi håber, vi kan få en tættere relation til samt et større samarbejde med. Det er derfor en naturlig del af vores strategi at åbne et kontor samt ansætte flere medarbejdere fra lokalområdet".

Paul Lange, Area Manager Food & Pharma, er fuldt tilfreds med denne beslutning og ser frem til rekrutteringen af nye medarbejdere fra lokalområdet: " Det nye kontor i Kolding vil gøre det muligt for os at skabe en attraktiv arbejdsplads for eksisterende og nye medarbejdere – det er i det lange løb ikke holdbart dagligt at skulle køre 100 km hver vej på arbejde". Lange forklarer, at ud over at være tættere på vores eksisterende kunder, så vil kontoret altså styrke det interne samarbejde på tværs af ÅF, idet man nu kan rokere rundt kontorerne imellem i henhold til den enkelte opgave og kunde: "Geografisk er vi godt dækket ind. Vi har kontorer nu i Herning, Aarhus, Randers, Kalundborg, Herlev og nu også i Kolding".

Chefkonsulent Peter Lind fra Trekantområdet forklarer ligeledes, at en af fordelene ved at have et kontor i Kolding er, at man som virksomhed får hele Trekantområdet – med landets største koncentration af industrivirksomheder - som et samlet marked og rekrutteringsgrundlag for talenter. Lind siger: "Trekantområdet, som består af de 7 kommuner – Billund, Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejen og Haderslev – optræder som ét fælles arbejdsmarked, med mange der pendler på tværs af kommunerne. Vi er et stort knudepunkt både med hensyn til arbejdskraft og ikke mindst logistik.". Desuden støtter Lind ideen i, at en del eksisterende produktionsvirksomheder gerne vil samarbejde med lokale kontorer i Trekantområdet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ÅF

Lyskær 3F
2730 Herlev
Danmark
ÅF

Send til en kollega

0.125