23948sdkhjf

BIM-Webinar

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Torsdag d. 23. august kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

Et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet, er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj
Torsdag d. 23. august kl. 13 – 14.00 afholder BIm Equity et gratis webinar om ARCHICAD som designværktøj. I løbet af en times tid serverer Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, en række tips og tricks, som han krydrer med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer. Afsæt en time og bliv klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende ARCHICAD til at optimere dit arbejde.    

TILMELD DIG GRATIS BIM-webinar via dette link >>

ARCHICAD 22
ARCHICAD er udviklet af arkitekter til arkitekter og ARCHICAD 22 indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

ARCHICAD 22 er den seneste version af ARCHICAD og blev lanceret i begyndelsen af sommeren. Du kan se en video fra verdenspremieren her >> 

Er du interesseret i at dykke mere ned i de enkelte nyheder i ARCHICAD 22, kan du læse mere på GRAPHISOFTS hjemmeside >> 

LÆS OGSÅ: Bygherrernes fornemmelser for (BIM)-standarder #1-5   

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.124