23948sdkhjf

David er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

David Christian Sørensen er udlært elektriker den 15. august 2018 hos EL:CON i Viborg – og her fortsætter han som svend med industriinstallationer som omdrejningspunkt.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk

»Jeg er super glad for at få mulighed for at fortsætte her i EL:CON med de spændende opgaver, der er forbundet med industrien. Som svend bliver jeg forhåbentlig udfordret med stadig mere komplekse opgaver, og det ser jeg frem til,« fortæller den nyudklækkede elektriker, der bestod sin svendeprøve flot med to ti-taller.

Per Eriksen er servicechef og lærlingeansvarlig hos EL:CON i Viborg: »Vi har set en utrolig positiv udvikling hos David i løbet af læretiden. Det er uden tvivl det helt specielt gode samarbejde mellem David og hans Buddy, der er årsag til, at en kompetent ung lærling har haft et godt uddannelsesforløb. Og vi glæder os over, at David bliver hos os som fast mand på pladsen.«

Davids »Buddy,« elektriker Poul Henrik Vestergaard supplerer: »David er en hammergod knægt, der i den grad har løftet sig fra at være lidt usikker på livet til nu at være én af EL:CONs dygtige elektrikere, og en rigtig god arbejdskammerat.«

Fantastisk store motorer
Industriarbejdspladsen i Karup har bragt den nyudklækkede elektriker gode oplevelser – både faglige og sociale: »De motorer, vi arbejder med her, er helt fantastisk store på 1,5 MW. Dét er et sjældent syn – motorerne skal nemlig kunne trække luft gennem hallerne og transportere varmen fra én hal til genanvendelse i en anden.«

David og hans kollegaer har gennem en længere periode sørget for alle industriinstallationer i helt nye produktionshaller hos kunden.

Også socialt er David ifølge sin Buddy en værdsat kollega: »Vi går ca. ti mand her på pladsen i Karup, og vi savner faktisk Davids gode humør og godmodige mobberier, når han er på skole,« smiler Poul Henrik.
»Ja, jeg kan slet ikke lade være med at drille mine kollegaer lidt. Det gør arbejdsdagen lidt sjovere, og jeg tror, det knytter os kollegaer tættere sammen,« tilføjer David.

Når der ikke står arbejde hos EL:CON på dagsordenen, er det skildpadder, David bruger fritiden på derhjemme: »Jeg ved, det er en anderledes hobby, men jeg har fundet ud af, det giver værdi for mig at få dyr til at trives i fangeskab. Og det er faktisk ikke helt nemt, skal jeg hilse og sige,« forklarer den nyuddannede elektriker.

Stort tillykke David:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.105