23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRAPPEFABRIKKEN Ølgod styrker salgsleddet på Sjælland

Trappefabrikken er i en super god udvikling og har derfor ansat Lene Flacheberg som intern sælger fra medio august.

Lene har stor erfaring inden for byggebranchen. Hun har arbejdet med tømmerhandlere og tømrermestre i mange år. De kender Lene for at være grundig og pligtopfyldende. Lene har tidligere været ansat hos Trappefabrikken, under den tidligere ledelse.

”Jeg kendte godt Lene og var ikke i tvivl, da hun henvendte sig til mig før sommerferien. Vi er meget glade for, at have fået Lene tilbage på holdet. Trappefabrikken har 5 sælgere fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland. Vi kan nu servicere kunderne hurtigere med tilbud og rådgivning” udtaler direktør Henrik Haahr. 

”Som uddannet byggeteknikker har jeg arbejdet i byggebranchen i mange år og har erfaring inden for logistik og salg. Gennem de mange års arbejde i intern salg, har jeg opbygget et godt forhold til kundegrupper som tømmerhandlere og tømrermestre.

Jeg blev for snart 6 år siden ”fanget” af trappeverdenens ædle kunst, da jeg startede hos Trappefabrikken. Nu er jeg endelig tilbage og glæder mig meget til at være med i salgsteamet, der servicere og sælger kvalitet trætrapper” udtaler Lene Flacheberg.

 

Trappefabrikken A/S
Viaduktvej 44
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37005037
P nummer: 1020659161

Kontaktperson

HH
Heidi Hansen
Intern salgskonsulent
+45 76982303 heidi@trappefabrikken.dk

Send til en kollega

0.063