23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Entreprenørens grønne hjertebarn

“Konen kan ikke lide AVANTEN, da det er mit lille hjertebarn” fortæller Morten Tuemand fra MT Service, der har ejet en AVANT 640 siden september 2017.

MT Service arbejder indenfor anlæg- og entreprenør-branchen.

Morten Tuemand fra MT Service ejede førhen en MultiOne forinden han valgte at investere i en AVANT 640, og han fastslår at han bestemt ikke fortryder sit valg.

Efter at have kørt ældre AVANT minilæssere hos sin tidligere arbejdsgiver vidste Morten Tuemand, at han skulle eje en AVANT, hvis han en dag skulle begå sig som selvstændig. Han er samtidigt yderst begejstret over folks reaktion på minilæsseren imens han arbejder. Han synes godt om den lysegrønne farve og fortæller at det kommer helt bag på hans kunder at den lille og kompakte maskine kan være så effektiv og manøvringsdygtig.

Valget faldt på AVANT fordi det ifølge Morten Tuemand altid er en maskine man kan regne med! Ifølge ham er fordelene ved en AVANT følgende:

  • Maskinen er kompakt og stærkere end konkurrenternes maskiner.
  • En AVANT starter altid og er yderst tilregnelig.
  • Maskinerne har en høj gensalgsværdi og bibeholder værdien på brugt-maskine markedet.
  • Morten Tuemand fra MT Service, sammenligner en AVANT minilæsser med en BMW eller AUDI og ifølge Morten bibeholder maskinen prisen på grund af at den er yderst slidstærk.
  • Stærk og slidstærk motor med masser af styrke.
  • En god minilæsser med et rigtig godt olie-flow, til drift af redskaber.
  • Fantastisk serviceaftale og det er nemt at få reservedele, er Morten Tuemand overbevist om, men eftersom han ikke selv har haft problemer med sin maskine ikke kan bekræfte dette.

A’et i AVANT står for arbejdsglæde

Spørger man Morten Tuemand om en AVANT minilæsser påvirker arbejdsglæden eller ej, så siger han ”Ja forfanden!” men han fortæller også at konen ikke just er begejstret over maskinen, netop fordi det er hans hjertebarn og at han ifølge hende bruger alt for meget tid på den. Han er så glad for sin AVANT a han selv på regnvejrsdage vokser og polere sit grønne AVANT hjertebarn.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047