23948sdkhjf

Flere boligforeninger tænker grønt

| Medlemsnyhed | Indrykket af GrowTek Entreprise ApS

Udsigten ned i gårdhaven er blevet grønnere efter, der er kommet grønt Sedumtag på diverse skure og garagebygninger.

GrowTek oplever et stigende antal af boligforeninger, som ønsker grønne tagløsninger på cykelskure og andre små bygninger i gården. Disse grønne tage er ikke bare kønne at se på, men hjælper med at forsinke regnvandet i at nå kloakken og kan derved aflaste systemet i tilfælde af store mængder regn. Et vejrfænomen vi ifølge DMI kommer til at opleve oftere i fremtiden, pga klimaforandringer. 

En anden fordel ved at gå fra sort tag til grønt tag er den kølende effekt planterne har. Flere grønne planter i byerne, foreksempel i form af grønne tage, kan hjælpe med at bekæmpe Urban Heat Island effekten, 

De grønne Sedum planter er også med til at rense luften for byens forurening, samt skabe en oase for bier og fugle, der ellers kan have svært ved at finde føde i storbyerne. Fordelene er mange og du kan læse mere om det på GrowTeks hjemmeside klik her.

Hos GrowTek hilser de disse mindre projekter i gårdhaverne velkommen, da de har gode erfaringer med både de helt store projekter, som industrielle bygninger med en tagflade på over 1000 m2 og de mindre tagprojekter på private boliger eller cykelskure. 

Nogle vælger en gør det selv løsning ved de små grønne tagprojekter, som en carport eller lignende. Her er GrowTek også leveringsdygtige. Du kan endda nemt lige bestille dit grønne tag i deres webshop og så selv montere det..

Har du spørgmål om grønne tage eller ønsker et tilbud på et grønt tag er du altid velkommen til at kontakte GrowTek
tlf. 70 20 20 71 eller sende en E-mail til info@growtek.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GrowTek Entreprise ApS

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
GrowTek Entreprise ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109