23948sdkhjf

DMR er godkendt som Autoriseret arbejdsmiljørådgiver - hjælp til APV, PSS, påbud..

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMR A/S

Vi er praktikere og har styr på regler og praktiske løsninger. Den 23. april blev DMR A/S godkendt som autoriseret rådgiver inden for områderne, der dækker kemisk, fysisk og biologisk arbejdsmiljø.

Når Arbejdstilsynet giver påbud inden for et af disse emner, rykker vi ud og hjælper med brugbare og praktiske løsninger.

Det kan f.eks. være på byggepladser, der har problemer med indretning, adgangsveje eller PSS eller industrivirksomheder der skal have rådgivning vedr. ventilation, overfladebehandling eller brug af kemiske stoffer i indeklimaet. Det kan også være rådgivning i forbindelse med indretning og indeklima i bygninger, uanset om det er til produktion eller kontorarbejdspladser.

Har du fået et påbud fra Arbejdstilsynet, eller ønsker du blot at skabe et godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads, så kontakt Marie Louise Madsen på tlf 25 50 55 10 eller Maiken Brarup på tlf. 25 50 55 39 så vi kan få en snak om mulighederne og dine konkrete ønsker. Link til hjemmeside https://www.dmr.dk/arbejdsmiljoe/dmr-er-autoriseret-arbejdsmiljoeraadgiver/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMR A/S

Industrivej 10A
8680 Ry
Danmark
DMR A/S

Billeder & videoer

L2S førstehjælp - 1Plan for Sikkerhed og Sundhed - værnemidler 2

Send til en kollega

0.165