23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABC Pavilloner og Concept Living slog dørene op for medarbejdere og familier

ABC Pavilloner og Concept Living har det seneste år oplevet stor vækst, og det fejrede de to byggevirkomheder den 2. september til det årlige sommer arrangement for medarbejdere og deres familier i Engesvang.

Søndag den 2. september klokken 10.30- 15.30 afholdte ABC Pavilloner og Concept Living deres årlige sommer arrangement på fabrikken i Engesvang. Her fik medarbejderne mulighed for at møde hinandens familier og give dem et indblik i, hvordan de to virksomheder producerer modulbyggerier til hele Danmark.

- Vi har brugt dagen på at hygge os med hinanden og vise produktionen frem for medarbejdernes familier. Samtidig var det en god anledning til at fejre vores medarbejdere, der er den primære årsag til den positive udvikling, som vi har været igennem, lyder det fra ABC Pavilloners afdelingsleder Dennis H. Vegeberg.

På dagen fik familierne først en rundvisning på fabrikken, hvor de kunne se, hvordan virksomhederne bygger enkelte moduler fra bunden med alt fra toiletter, vinduer og elektricitet, så de efterfølgende kan køres færdige til byggepladsen. Her kan de samles på et utal af måder og bruges til alt lige fra kontorlokaler til studieboliger.

Ved middagstid blev der serveret frokost, hvorefter deltagerne skulle ud på et stort orienteringsløb rundt på fabrikken og det tilhørende område.

- Orienteringsløbet var en god aktivitet, som er sjov for både børn og voksne. Der blev leget og snakket, og der var mulighed for at møde kolleger, som man måske ikke snakker så meget med i hverdagen. Dagen var alt i alt en god mulighed for at ryste vores mange nye medarbejdere sammen, fortæller Dennis H. Vegeberg.

Hos ABC Pavilloner og Concept Living er medarbejderstaben nemlig vokset støt og på bare et år, er der kommet over 30 nye medarbejdere til.

- Vi mærker i øjeblikket en rigitig positiv udvikling i antallet af ordre, der kommer ind. Der er således brug for flere hænder i produktionen, og derfor håber vi selvfølgelig også, at dagen har været med til at brede budskabet om, at ABC Pavilloner og Concept Living er arbejdspladser, hvor man ikke kun har fokus på at sælge moduler, men også skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø, slutter Dennis H. Vegeberg.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.062