23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WINCOVER® viser endnu en gang sit værd

Hvis man kigger på energiforbruget i anlægsfasen, arbejdsmiljø og montagepris, så er der ingen tvivl om, at interimslukninger kun skal anvendes i meget begrænset omfang.

De fleste bygherrer, rådgivere og entreprenører er da efterhånden også enige om, at vinduerne skal monteres så tidligt som muligt i anlægsfasen. Der er dog stadig en del forskellige meninger om, hvorledes man så sikrer, at vinduer og døre ikke bliver beskadiget i denne fase.

WINCOVER® har netop hentet over 300 brugte beskyttelsesmoduler tilbage til genanvendelse. Modulerne havde, på endnu en sag på Nordhavnen i Kbh., ydet en effektiv beskyttelse mod mørtelrester, slag, tyveri etc. i anlægsfasen og sikret at slutbrugerne har fået helt nye vinduer.

WINCOVER® er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVERS® løsning består af tre simple komponenter, der hver især enten genanvendes eller indgår i recycling. 

 

WINCOVER A/S
Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37568236

Kontaktperson

SK
Søren Kristensen
Adm. direktør
info@wincover.dk

Send til en kollega

0.063